Ella de la Puterea dragostei pune punct speculațiilor despre relația ei și Jador! ”Nu mai vreau să fiu asociată cu el!” Declarații exclusive direct de la Istanbul

Ella de la Puterea dragostei a vorbit, în sfârșit, despre asocierea repetată cu Jador

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

Ella de la Puterea Dragostei s-a saturat de Jador si de speculatii! Ella de la Puterea dragostei a avut, de-a lungul timpului, o relație plină de controverse cu Jador! Uneori, cei doi se iubeau la nebunie, alteori, situația era  fix la polul opus, iar reproșurile și cuvintele grele îi răneau, în special pe superba brunetă.

Ella de la Puterea Dragostei s-a saturat de Jador si de speculatii! Mai mult decât atât, în ultima perioadă, desi cei doi nu mai sunt împreună și, deocamdată, nu se întrevede nici măcar o urmă de împăcare, toată lumea încearcă pe orice cale să o pună la zid pe Ella, folosindu-se de numele lui Jador, dar și de felul în care manelistul alege să dea declarații sau să lase de înțeles, prin comportament, anumite lucruri care se doresc a o afecta pe sensibila concurentă de la Puterea dragostei.

Citeste si: Jador l-a filmat pe Bogdan Mocanu in timp ce era beat mort!

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Un nou cuplu în casa „Puterea Dragostei”?! Livian și Ella mai apropiați ca niciodată: „Am sărutat-o!”

Citeste si: Jador, imagini halucinante cu Antonia: „Uitați ce mi-a făcut! De gelozie, m-a prins în pat cu...”

Ella de la Puterea Dragostei s-a saturat de Jador si de speculatii! Ea spune tot ce simte: ”Viața nu e întotdeauna așa cum vrem noi”

Ajunsă la capătul puterilor, și cumva la o saturație legată de asocierea cu Jador și ce implică ea, Ella de la Puterea dragostei a luat o decizie, una extrem de importantă pentru ea, cel puțin la nivel mental. În premieră pentru WOWbiz.ro, direct de la Istanbul, bruneta a ținut să facă o serie de precizări importante.

”Încă o dată viața mi-a demonstrat că nu este întotdeauna așa cum vrem noi, dar trebuie să le luăm ca atare, să mergem mai departe și ar fi bine dacă am învăța ceva pozitiv din aceste experiențe.

Asta am încercat și eu încă de când am revenit în casa Puterea Dragostei, nu renunț, continui să lupt, nu mi-a fost și nu-mi este ușor, recunosc, dar sunt foarte ambițioasă și trebuie să iasă întotdeauna cum vreau eu, pe sufletul meu”, a spus Ella pentru WOWbiz.ro

Ella de la Puterea Dragostei s-a saturat de Jador si de speculatii! ”Vreau să trec peste și să merg mai departe cu capul sus”

Ella de la Puterea Dragostei s-a saturat de Jador si de speculatii! După aceste declarații, Ella de la Puterea dragostei a luat și o  decizie radicală legată de Jador. ”Este necesar să mă gândesc la mine, la viața mea, la viitorul meu și trebuie să revin pe drumul pe care am fost, echilibrată, consecventă, luptătoare, ambițioasă, să mă respect și să mă iubesc. Vreau să-mi clădesc un viitor SIGUR, FRUMOS și LINIȘTIT! Așa că, vă rog, în principiu, pe cei care mă susțin și îmi vor binele, să nu mai fiu asociată cu Dl Jador în postări, edituri..etc, în nimic, aș aprecia mult, nu știm ce ne va aduce viitorul, dar știu că EU vreau să trec peste și să merg mai departe cu capul sus, așa cum am fost întotdeauna”, a comentat Ella, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Citește și:

Cum arată Alex Turcu de la ”Puterea Dragostei” fără perucă! E greu de recunoscut

Ella și Livian, câștigătorii sezonului doi de la Puterea dragostei? O fostă concurentă aruncă bomba

Andreea Mantea nu se mai ascunde! Acesta este adevaratul ei iubit. A recunoscut ca sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Nuntă uriașă la ”Puterea Dragostei”! ”Anul viitor se va întâmpla, e stabilit”

Bogdan Mocanu își strigă disperarea: „Nu pot să trăiesc fără Andra! Eu mor fără Andra!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies