Emil Constantinescu, la spital! Care este starea fostului președinte

Emil Constantinescu, la spitalul Elias din Capitală

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Emil Constantinescu a ajuns la spital.

Fostul președinte al României, Emil Constantinescu, a fost astăzi la spitalul Elias din Capitală. Fostul politician a ajuns pe mâna medicilor pentru un control de rutină. Inițial s-a scris că Emil Constantinescu ar fi acuzat dureri abdominale și că ar fi ajuns la camera de gardă a spitalului Elias, însă adevărul este altul.

Constantinescu s-a prezentat la medic pentru un control de rutină și a fost supus la mai multe investigații, pentru a se asigura că nu are probleme de sănătate înainte de începerea vacanței de iarnă.

Emil Constantinescu, la spital! Care este starea fostului președinte

Fostul președinte al României, acum în vârstă de 80 de ani, a părăsit spitalul în urmă cu puțin timp. Medicii l-au asigurat că starea sa de sănătate este una buna și că nu are motive de îngrijorare, anunță jurnaliștii de la evz.ro.

e

Citeste si: ȘOC! Ce se întâmplă în aceste momente cu Emil Constantinescu! Fostul președinte al României a ajuns de nerecunoscut, este piele și os

Citeste si: Ce pensie are fostul președinte al României Emil Constantinescu

Citeste si: Ce bogata este fiica fostului presedinte Emil Constantinescu! Norina este consilier economic la Roma! | EXCLUSIV

În octombrie 2005, Emil Constantinescu fusese operat pe colon la Fundeni. Profesorul Irinel Popescu i-a extirpat atunci o porțiune de aproximativ 35 de centimetru din colon.

Emil Constantinescu a fost președintele României în perioada 1996-2000.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate