ȘOC! Ce se întâmplă în aceste momente cu Emil Constantinescu! Fostul președinte al României a ajuns de nerecunoscut, este piele și os

Emil Constantinescu a împlinit 80 de ani și a apărut în public total schimbat, chiar de nerecunoscut de publicul larg

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

În  perioada în care era președintele Romaniei, Emil Constantinescu a fost unul dintre cei mai discreti șefi de stat, iar la 20 ani de când nu mai este în fruntea țării, probabil că nu foarte mulți l-ar recunoaște imediat pe stradă.

Citeste si: Legătura secretă dintre Florina Cercel şi Ion Iliescu! Vezi ce a spus celebra actriţă despre presupusa sa idilă cu fostul preşedinte!

Citeste si: Ce pensie are fostul președinte al României Emil Constantinescu

Citeste si: Imagini fabuloase cu fostul președinte al României înconjurat de o liotă de SPP-iști! Toată lumea îl dădea dispărut pe Emil Constantinescu, dar noi l-am surprins la… cumpărături

Emil Constantinescu s-a retras din politică și, în ultimii ani, aparițiile sale televizate au fost extrem de rare. Imediat după ce a plecat de la Cotroceni, fostul președinte s-a întors la catedră, meseria sa de bază fiind aceea de profesor universitar.

fara descriereEmil Constantinescu a venit la Sala Ateneului Român de ziua lui

În urmă cu două zile însă, Emil Constantinescu a venit la Sala Ateneului Român, unde a fost aniversat, cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani! Şef de stat în perioada 1996-2000, el a fost aniversat de familie, prieteni, colegi şi reprezentaţi ai elitei academic, iar la eveniment, invitaţii au avut şi ei parte de o surpriză: o carte dedicată omului de ştiinţă şi de stat, Emil Constantinescu.

fara descriere

Emil Constantinescu a ajuns de nerecunoscut, tras la față și obosit

Emil Constantinescu le-a vorbit invitaţilor despre momentele grele care i-au marcat viaţa şi despre oamenii care l-au ajutat să le depăşească. ”Dacă mă gândesc la viaţa mea, cred că Dumnezeu a avut mult de lucru. Important este nu cât trăieşti, ci cum trăieşti. Şi modul în care iei alegeri în diferite răscruci ale vieţii”, a spus, emoționat, ex-președintele României.

Toate bune și frumoase până aici, însă, cei prezenți la fața locului nu au putut să nu observe că Emil Constantinescu a ajuns de nerecunoscut! Din bărbatul puternic din trecut, el a ajuns piele și os, semn că anii adunați nu iartă pe nimeni. Fostul politician era tras la față, obosit și…extrem de slab.

Emil Constantinescu, președinte un singur mandat

Emil Constantinescu a fost președinte al României între anii 1996 și 2000, el anunțându-și în ultimul an de mandar retragerea de pe scena politică. 

Ce a făcut Emil Constantinescu după ce a terminat mandatul, citește pe știrilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate