Emily Burghelea, din ce în ce mai greu ca mamă? Prin ce a trecut vedeta? “Rezist până la perfuzie”

Emily Burghelea a dezvăluit cu ce probleme se confruntă în rolul de mamă.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Emily Burghelea s-a remarcat prin participarea la concursul de modă "Bravo, ai stil!", unde a cucerit inimile publicului prin carisma și personalitatea sa colorată. Aceasta și-a văzut visul cu ochii anul acesta când a devenit mămica unei fetițe minunate. 

Emily Burghelea, momente dificile în rolul de mamă

Emily Burghelea, din ce în ce mai greu ca mamă?

Emily Burghelea și fiica ei

[Sursa foto: Instagram]

Blondina este în al noulea cer de când a adus-o pe lume pe micuța Amedea Ștefania. Deși o iubește nespus de mult, micuța i-a dat multe bătăi de cap mamei ei, afectându-i grav sănătatea. În cadrul unei emisiuni TV, unde a fost invitată alături de soțul și fetița ei, a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut de când este părinte.

"Din momentul în care am născut-o a avut loc o transformare. Din coconul lui Emily veche, a răsărit o Emily nouă care este mamă și care reușește cumva să le facă pe toate. Am foarte mare noroc că mă ajută și Andrei cu ce mică. De exemplu, când sunt la facultate, el stă cu ea, am reușit cumva să îi facem un program.", a declarat Emily Burghelea.

Vedeta nu s-a ferit și a povestit și cele mai grele episoade, în care a fost nevoie de intervenția medicilor. Făcând mai multe lucruri deodată, facultate, business și creșterea unui copil, corpul ei a cedat și s-a trezit, periodic, la spital.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

"De cele mai multe ori mă descurc până în ultima clipă în care ajung la perfuzie.

De vreo două ori pe an, cam așa mi se întâmplă. Eu am cumva o mică anemie pe care o țin sub control, de când am rămas însărcinată cu ea am căpătat-o. Anemia asta își cam face de cap de două ori pe an, iar acumulată cu oboseala, mă duce la spital.", a mărturisit Emily Burghelea.

Citeste si: Emily Burghelea, în lacrimi pe rețelele de socializare. Vedeta și-a îngrijorat fanii: "Am ajuns la limita puterilor"

Emily Burghelea, planuri pentru al doilea copil

Emily Burghelea, din ce în ce mai greu ca mamă?

Emily Burghelea și soțul ei

[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă recent a trecut printr-o perioadă mai dificilă din cauza unei depresii postnatale, frumoasa blondină a mărturisit că este pregătită să aducă pe lume al doilea copil. Fosta asistentă TV își dorește ca până la sfârșitul anului 2022 să îi ofere fetiței sale un frățior.

"Am avut parte și de perioade mai puțin plăcute! Vedeam negru în fața ochilor și nu mai știam ce este cu mine, era vorba despre depresie postnatală, dar am reușit să depășesc momentele acelea.

Lucrăm pentru al doilea copil! Ne dorim foarte mult să mai avem încă un copil. Băiețel ne-am dori, ca să fie pereche.

Nici eu și nici Andrei nu ne speriem să devenim iar părinți, într-un timp atât de scurt. Cred că este cea mai importantă dorință de pe lista anului 2022.", a declarat Emily Burghelea, pentru Cancan.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies