Emotii, suspans, riscuri asumate, în ediţia de mâine “Vrei sa fii milionar?” Mâine, de la ora 22:30, la Kanal D

Alin Benea, concurentul care a încheiat ediţia precedentă “Vrei sa fii milionar?” continuă, în ediţia de luni, drumul către marele câştig, din cadrul celui mai îndragit quiz de cultură generală din Romania. Emisiunea se va difuza mâine, începând cu ora 22:30, la Kanal D.

Autor: Radu Constantin

Revenit cu forţe proaspete în platoul emisiunii, Alin aşteaptă nerăbdător întrebarea pe care Teo Trandafir va trebui să i-o adreseze şi care îi poate aduce concurentului suma de 5 000 de lei, dacă va oferi răspunsul corect, dar şi posibilitatea de a avansa către următorul prag al concursului.

Întrebarea “Care dintre urmatoarele personalităţi a fost soţul reginei Cleopatra a Egiptului?” i-a dat mari emoţii concurentului Alin care, nemaiavând variante ajutătoare la care să poată apela în vederea obţinerii unui răspuns pe care sa fie “sigur”, a trebuit să cântărească bine ce solutie va da.

Daca a reuşit Alin să găsească varianta corectă de răspuns şi ce sfat i-a oferit Teo concurentului, când a văzut că acesta este aproape “paralizat” de emoţii, aflaţi în ediţia de mâine, “Vrei să fii milionar?”, de la ora 22:30, la Kanal D.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Emoţii pentru Teo la "Vrei să fii milionar"! Cine a venit în platou

A fost sigur pe el, dar la final a avut o surpriză neplăcută! Cu câţi bani a plecat George de la "Vrei să fii milionar"

Destinația exotică pe care Georgiana Lobonț a ales-o pentru vacanță: „Absolut superb acest loc”. Primele poze cu artista din mijlocul insulei

Calendar ortodox 30 martie 2023. Ce sărbătoare este joi?

“Dacă ar fi adevărat, pe mine personal m-ar întrista.” Ce a discutat Mara Bănică cu Deea Maxer la telefon, după ce s-a zvonit că și-a părăsit familia pentru un medic estetician

Deea Maxer, pregătită să înceapă o nouă etapă din viața sa. Ce schimbări vrea să facă după divorțul de tatăl copiilor ei, Dinu Maxer

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies