Emotii, suspans, riscuri asumate, în ediţia de mâine “Vrei sa fii milionar?” Mâine, de la ora 22:30, la Kanal D

Alin Benea, concurentul care a încheiat ediţia precedentă “Vrei sa fii milionar?” continuă, în ediţia de luni, drumul către marele câştig, din cadrul celui mai îndragit quiz de cultură generală din Romania. Emisiunea se va difuza mâine, începând cu ora 22:30, la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Revenit cu forţe proaspete în platoul emisiunii, Alin aşteaptă nerăbdător întrebarea pe care Teo Trandafir va trebui să i-o adreseze şi care îi poate aduce concurentului suma de 5 000 de lei, dacă va oferi răspunsul corect, dar şi posibilitatea de a avansa către următorul prag al concursului.

Întrebarea “Care dintre urmatoarele personalităţi a fost soţul reginei Cleopatra a Egiptului?” i-a dat mari emoţii concurentului Alin care, nemaiavând variante ajutătoare la care să poată apela în vederea obţinerii unui răspuns pe care sa fie “sigur”, a trebuit să

cântărească bine ce solutie va da.

Daca a reuşit Alin să găsească varianta corectă de răspuns şi ce sfat i-a oferit Teo concurentului, când a văzut că acesta este aproape “paralizat” de emoţii, aflaţi în ediţia de mâine, “Vrei să fii milionar?”, de la ora 22:30, la Kanal D.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Luni, de la 22:30, la “Vrei să fii milionar?”: Profesie surprinzătoare a unei concurente! “Sunt trainer la un studio de videochat”

Emoţii pentru Teo la "Vrei să fii milionar"! Cine a venit în platou

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Lovitură MAXIMĂ pentru cei cu mașini diesel. Inevitabilul s-a produs deja

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Istoria Secretă.Cum a salvat Regina Maria Marea Unire. A vrăjit un premier și...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies