Emoţionant! Ce a ajutat-o pe fiica lui Radu Zamfir să câştige un concurs muzical! ”Este din Apuseni”

Medicul erou este foarte mândru de fiica lui cântăreaţă.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

Radu Zamfir se poate declara un părinte extrem de norocos! Fiica sa cea mare, Lavinia, este deja o artistă apreciată la vârsta ei, deşi are doar 11 ani, iar o dovada in acest sens stau si premiile pe care puştoaica le-a câstigat în ultima vreme. 

“Lavinia este o fată foarte talentată, ii place muzica si face parte din corul “Alegreto”, unde studiază pianul, dar şi baletul.

Ea este deja o mică vedeta a familiei. A fost deja la multe concursuri şi lumea o iubeşte. A fost incredibil şi, sincer, nu m-am aşteptat sa ajunga la sufletul publicului atât de repede. Fiica mea chiar este foarte talentata”,povestea medicul erou in urma cu ceva vreme.

Spusele medicului erou nu sunt, aşa cum spuneam, întâmplătoare, căci, până în acest moment, copila a fost si premiată la o serie de concursuri. Dacă în vară, Lavinia a participat la Festivalul Tinereţii de la Neptun, unde a câştigat locul I, ei bine, recent, la Focşani, fetiţa a avut iar medalie.(afla ce medic celebru l-a operat pe bunicul Antoniei la Spitalul Fundeni)

Radu Zamfir, declaratie surprinzătoare despre fiica lui cea mare! ”I-a purtat noroc”

Premiul a fost decernat la categoria 10-13 ani, iar Lavinia a câştigat cu piesa ”Constantine”, interpretată într-un stil propriu! Fata mea a fost extraordinară şi i-a cucerit pe toţi cu vocea ei minunata . A luat premiul I cu o melodie

populară arhicunoscută, dar si primul loc la Secţiunea Pop Internaţional! Ca o picanterie, în concurs, Lavinia a purtat ia oferită de naşii din Apuseni, atunci când aceştia au creştinat-o pe mezina mea, Sonia. Dovada că i-au oferit-o cu dragoste este şi faptul că bluza populară i-a purtat noroc”, a fost declaraţia surprinzătoare a lui Radu Zamfir. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul Radu Zamfir a investit o adevarata avere in cele doua motociclete! Doctorul a facut un drum Bucuresti - Valencia pe motor!

Interviu emotionant cu medicul erou Radu Zamfir: "Chiar si acum port geaca pe care am avut-o in ziua aceea!" "A preluat multe dintre leziunile care altfel ar fi...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

30 iunie este ultima zi. Toți românii trebuie să aleagă imediat! Vor avea de suferit

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

UNBR s-a adresat CSM după plângerea judecătorilor ÎCCJ în cazul avocatului Robert Roşu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies