Emoţionant! Ce a ajutat-o pe fiica lui Radu Zamfir să câştige un concurs muzical! ”Este din Apuseni”

Medicul erou este foarte mândru de fiica lui cântăreaţă.

Autor: C.I.

Radu Zamfir se poate declara un părinte extrem de norocos! Fiica sa cea mare, Lavinia, este deja o artistă apreciată la vârsta ei, deşi are doar 11 ani, iar o dovada in acest sens stau si premiile pe care puştoaica le-a câstigat în ultima vreme. 

“Lavinia este o fată foarte talentată, ii place muzica si face parte din corul “Alegreto”, unde studiază pianul, dar şi baletul.

Ea este deja o mică vedeta a familiei. A fost deja la multe concursuri şi lumea o iubeşte. A fost incredibil şi, sincer, nu m-am aşteptat sa ajunga la sufletul publicului atât de repede. Fiica mea chiar este foarte talentata”, povestea medicul erou in urma cu ceva vreme.

Spusele medicului erou nu sunt, aşa cum spuneam, întâmplătoare, căci, până în acest moment, copila a fost si premiată la o serie de concursuri. Dacă în vară, Lavinia a participat la Festivalul Tinereţii de la Neptun, unde a câştigat locul I, ei bine, recent, la Focşani, fetiţa a avut iar medalie. (afla ce medic celebru l-a operat pe bunicul Antoniei la Spitalul Fundeni)

Radu Zamfir, declaratie surprinzătoare despre fiica lui cea mare! ”I-a purtat noroc”

Premiul a fost decernat la categoria 10-13 ani, iar Lavinia a câştigat cu piesa ”Constantine”, interpretată într-un stil propriu! Fata mea a fost extraordinară şi i-a cucerit pe toţi cu vocea ei minunata. A luat premiul I cu o melodie populară arhicunoscută, dar si primul loc la Secţiunea Pop Internaţional!

Ca o picanterie, în concurs, Lavinia a purtat ia oferită de naşii din Apuseni, atunci când aceştia au creştinat-o pe mezina mea, Sonia. Dovada că i-au oferit-o cu dragoste este şi faptul că bluza populară i-a purtat noroc”, a fost declaraţia surprinzătoare a lui Radu Zamfir. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul Radu Zamfir a investit o adevarata avere in cele doua motociclete! Doctorul a facut un drum Bucuresti - Valencia pe motor!

Interviu emotionant cu medicul erou Radu Zamfir: "Chiar si acum port geaca pe care am avut-o in ziua aceea!" "A preluat multe dintre leziunile care altfel ar fi...

Fetita medicului Radu Zamfir, botezata de unul dintre salvatorii din Apuseni! Gheorghe Trif si sotia sa au crestinat-o pe micuta Sonia-Elena!

Bianca Drăgușanu, despre reușitele sale în viață: „Adevărata școală, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este școala vieții”

TRAGEDIA ZILEI în ROMÂNIA! S-a SINUCIS după ce urma să fie CONCEDIAT

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

EXPLOZIV. „Harry nu este fiul prințului Charles”. Criminalistul care a făcut public totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies