Emoționant, ce a făcut Marcel Pavel alături de un copil minune în timpul pandemiei de coronavirus

Marcel Pavel a cântat în perioada pandemiei de coronavirus, alături de puștiul minune al Iașiului, Yanis Pavel

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Marcel Pavel este unul dintre marii artiști ai României! Pe lângă vocea sa uriașă, cântărețul are și o inimă pe măsură. Poate tocmai de aceea, în această perioadă, el a ținut să fie aproape de oamenii de acasă și să facă live-uri atât pentru a comunica și a împărtăși din experiența lui la domiciliu, cât și prin transmiterea de mesaje motivaționale sau de realizarea unor reprezentații artistice, firește, adaptate la perioada prin care trecem.

fara descriere

Marcel Pavel a mai cântat cu el, de 8 Martie, la Iași

Mai mult decât atât, Marcel Pavel a făcut un gest impresionant alături de un copil minune,Yanis Pavel! Împreună au interpretat o serie de melodii de suflet, care să ajungă în casele celor care îndrăgesc muzica de calitate. ”Situația în care ne aflăm nu ne ajută să mai avem concerte sau să cântăm în spațiul public. Totuși, tehnologia modernă prin skype este o soluție. Așa au făcut duet Marcel și Yanis. S-au descurcat bine, întrucât nu au fost la prima experiență de acest gen. De 8 martie, înainte de izbucnirea pandemiei, ei au cântat împreună pe scena din Iași, iar publicul i-a aplaudat în picioare”, a menționat impresarul Radu Groza.

Citeste si: Mărturiile cutremurătoare ale unui fotbalist suedez, infectat cu COVID-19: „Voiam să îmi smulg pielea de pe mine”

Citeste si: Gestul neașteptat al unor concurente din casa „Puterea Dragostei”, în plină pandemie de covid-19: „Noi suntem cu chef de viață și puse pe voie bună...”

Citeste si: Patriarhul Daniel, prima reacție după modificarea acordului de Paște: „Cea mai mare întristare a preoților...”

fara descriere
Cine este puștiu minune Yanis Pavel

La doar 12 ani, Yanis Pavel este considerat un adevărat puști minune. În timp ce alții
băieți bat mingea și preferă doar să se joace, adolescentul face muzică de la vârsta de trei ani în cadrul Academiei de Talente Ella Gondos, una dintre cele mai cunoscute în domeniul șlefuirii de talente muzicale la nivel de adolescenți, iar în ultimul an, a apărut pe mari scene ale țării, alături de artiști cunoscuți precum Keo, Ștefan Bănică jr. sau Ovidiu Lipan Țăndărică.

”Yanis este elev în clasa a șasea la Liceul Vasile Alecsandri și, la vârsta lui, cântă, compune la pian, compune poezii, iar acum, scrie o...carte! Este reporter la Antena3, a participat la Eurovisionul copiilor, unde a făcut parte din juriu, este prezentator de spectacole pentru puști și recent, a fost desemnat de Asociația ROR să fie și imaginea unei campanii importante de promovarea ”Impact-Stop Bullying” în școli. În câteva cuvinte, un adolescent foarte talentat”,a declarat Radu Groza, managerul micuțului pentru WOWbiz.ro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate