Emy de la Survivor România, umilită de Carla's Dreams! ”Ridică-te de pe scaunul ăla, nu îl meriți! Ești foarte slabă”

În urmă cu câțiva ani, Emy Alupei a avut o altercație pe scenă cu celebrul Carla s Dreams la un concurs de talente

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Emy Alupei este o prezență mai mult decât controversată în Republica Dominicană. Deși foarte bună pe traseu, faimoasa are un comportament vulcanic, ce lasă de dorit, mai ales dacă aducem în discuție limbajul suburban și extrem de dur.

fara descriere

Cântăreața de trap nu este însă la prima ieșire în decor în fața camerelor de luat vederi. În urmă cu câțiva ani, prezentă într-un show de talente muzicale, Andreea Emilia Alupei, pe numele ei întreg, a făcut un adevărat spectacol pe scenă, însă nu în sensul pozițiv al cuvântului. Fata a avut o prestație mediocră la duelurile cu celelalte colege și, firește, a fost ridicatăde pe scaunul care îi asigura un loc mai departe în competiția muzicală de Letiția, o altă concurentă, cu o interpretare mai bună în viziunea antrenorului ei, Carla's Dreams.

fara descriere

Emy s-a certat cu toată lumea! ”Nu am să plec din emisiune niciodată, nu vreau și nu vreau”

În mod cu totul surprinzător, Emy a refuzat să iasă din competiție și a cerut un nou duel, lucru cu care Carla' s Dreams nu a fost de acord și, de aici s-a ajuns la un adevărat scandal. Cântăreața nu a dorit sub nicio formă să îi cedeze locul colegei sale și nu s-a clintit de pe scaunul pe care stătea. ”Nu am să plec din emisiune niciodată, nu vreau și nu vreau”, repeta Alupei întruna, moment în care juratul a luat pur și simplu foc.

Citeste si: O concurenta de la ''Survivor Romania'' a recunoscut SARCINA: ''Va chem la botez!''

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Citeste si: Andrei Duban o dă în judecată pe sora lui Ghiță. Scandal mare după Survivor România!

fara descriere
Emy de la Survivor România a fost umilită de Carla' s Dreams! ” Mi-a dat o lecție cu ajutorul căreia eu să pot evolua”

Imediat, Emy de la Survivor România a fost umilită de Carla' s Dreams, care avea să spună clar. ”Ridică-te de pe scaunul ăla, nu îl meriți! Ești foarte slabă, altele au fost mult mai bune decât tine, cel puțin acum”, a tunat artistul și a invitat-o să plece de pe scenă. Cântăreața a acceptat într-un final situația, nu înainte însă de a înjura ca la ușa cortului în culise pe toată lumea. ”Niște proști toți”, a comentat faimoasa, care, însă, un an mai târziu, revenită în concurs, și-a schimbat total tonul. „Aveam o furie foarte mare, deoarece, atunci, am simțit că lumea se termină. Și nu se termina, abia începea. Ideea este că lucrurile s-au întâmplat așa, iar Carla's mi-a dat o lecție cu ajutorul căreia eu să pot evolua. Dacă nu se întâmpla asta, poate eu nu evoluam niciodată. O lecție bună, ca la Moldova”, a spus la testimoniale Alupei, care la ediția aceea a făcut o figură mai frumoasă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate