Este sau nu un câine? Tu ce vezi în fotografie?

O femeie și-a făcut o ”achiziție” incredibilă! Ce și-a cumpărat aceasta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

O femeie a dorit să își facă o ”achiziție” de zile mari. Astfel că ea a oferit 400 de dolar pe un câine din rasa Spitz Japonez. Însă...acela nu era, de fapt, un câine!

Coada începuse să capete un aspect prea stufos încă de la vârsta de trei luni. Femeia, Wang, a cumpărat animalul în luna iulie a anului trecut. A fost hrănit zilnic cu piept de pui şi mâncare pentru câini. La trei luni, însă, animalul a început să refuze mâncarea. Nu știa deloc care era motivul.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Doliu în muzica românească. A murit Florian Stoica, membru al trupei Conexiuni

Citeste si: Laurențiu Duță a ajuns la spital cu esofagul fisurat, după ce a înghițit o bucată de plastic ruptă din tacâmurile cu care mânca

Citeste si: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost filmată iar în scandal cu Alex Bodi în plină stradă! A vrut să se arunce în fața mașinilor?

"La un moment dat, am văzut schimbări majore: blana era mai deasă, botul începea să se alungească, iar coada căpăta dimensiuni impresionante. De altfel, devenea tot mai flocoasă. Mai mult, când scoteam animalul la plimbare, ceilalţi câini se speriau de el şi fie se ascundeau, fie fugeau mâncând pământul din calea noastră", a povestit femeia pentru presa locală.

AStfel că femeia a realizat că animalul era, de fapt, un vulpoi, după ce i-a spus un medic veterinar. A doua zi, a luat decizia să îl ducă la cea mai apropiată grădină zoologică.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate