Delia, Connect-R

Delia, aspru criticată după ce s-a fotografiat așa, la piscină

Vedete

”Ești penibilă” Delia, aspru criticată după ce s-a fotografiat așa, la piscină. Connect-R a avut și el imediat ceva de zis

Delia a fost pusă la zid, după ce a realizat o mini ședință foto la piscină. Cum s-a fotografiat?

Delia Matache are 41 de ani, dar pentru ea vârsta este doar un număr, căci demonstrează cu fiecare apariție, zic unii dintre fanii ei, că a cunoscut leacul tinereții fără bătrânețe.

Motiv pentru care primește des complimente, lucru care nu este deloc de mirare, având în vedere aparițiile sale îndrăznețe din mediul online, cum ar fi chiar ultimele imagini cu ea de la piscină.

Citește și: Delia a ajuns să fie milionară în euro. Artista încasează anual sume fabuloase de pe urma muzicii și a afacerilor deținute. Ce firme conduce?

Delia, făcută praf de fani, apărată de Connect-R

Profitând de căldura tomnatică, artista a petrecut recent la piscină, relaxându-se și realizând, în stilul caracteristic, curajos și asumat, o ședință foto prin care i-a pus pe internauți pe jar.

Și asta pentru că admiratorii ei, deloc puțini la număr, s-au împărțit în două: unii o apreciază pentru felul în care arată, zic ei că e mai ceva ca la 20 de ani, în timp ce alții o judecă aspru pentru dezinhibarea de care dă dovadă public.

Astfel că, cei din urmă au luat cu asalt secțiunea de comentarii din dreptul imaginilor de la piscină și nu s-au ferit în a-i adresa Deliei  cuvinte extrem de dure.

Unii cred că jurata show-ului de umor a ajuns să pozeze așa din dorința de a se afirma, alții spun că tânăra generație nu are de ce să o ia drept model plus că, mai notează ei, tinde să cadă într-o lumină deloc bună și e păcat, căci era o vreme când se lăuda doar cu muzica sa, nu și cu trupul, și bine mai făcea.

Citește și: ”Dacă nu eram eu, ea nu exista azi” Artisul care o face praf pe Delia, după o carieră de mai bine de două decenii, dar nu exclude o colaborare. Cântăreața ar fi trădat pentru bani

Delia Matache

Delia, aspru criticată după ce s-a fotografiat așa, la piscină

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cum se înțelege, de fapt, fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc: „Am fost supărată”- radioimpuls.ro

„Ți-ai pierdut de mult decența și bunul simț… 40 de ani și degeaba”/ „Din păcate nimic natural”/ ”Sincer, cred că este o greșeală! Tu nu ai nevoie de stilul de promovare al Loredanei! Nu încă! Doar dacă nu ai schimbat publicul țintă, ceea ce m-ar face să nu mă mai număr printre fanii tăi…”, „Totuși suntem oameni și ești o persoană matură, care e exemplu pe care îl dai?!”/ „Ca să ieși din anonimat ai face orice, să ieși la suprafață! Păcat de tine că ai ajuns să te vinzi!”/ ”Deja ești penibilă”/ ”Tu mai rămăsesei fără să te dezbraci, dar se pare că te-al luat valul.

Trebuie să ieși în evidență cu ceva, când nu mai ai cu ce excela”, sunt unele dintre reacțiile celor din mediul online.

În urma acestor cuvinte dure pe care le-a primit Delia, deși vedeta nu a reacționat în niciun fel, ei bine, a făcut-o Connect-R pentru ea.

Artistul, despre care se știe că este foarte credincios, a avut o remarcă de făcut la adresa celor care au pus-o la zid pe artistă, concluzionând că astfel de situații, de conflict, se nasc doar între cei care aruncă piatra spre celălalt, fără să-și vadă propriile greșeli.

„Păcătoșii judecă alți păcătoși, pentru că păcătuiesc diferit!”, este comentariul pe care cântărețul i l-a lăsat Deliei.