Eurovision 2018 semifinala. Romania a urcat pe scena de la Lisabona! Cum s-au comportat The Humans, reprezentantii nostri, in fata publicului

Trupa The Humans a intrat a doua in semifinala a doua a Eurovision 2018 din aceasta seara

The Humans
Autor: Cornelia Ionescu

Emotiile au inceput pentru Romania! The Humans, trupa care reprezinta tara noastra la Eurovision 2018 semifinala 2, a urcat pe scena in urma cu cateva momente, cu piesa "Goodbye".

Cristina Caramarcu, solista The Humans, a avut o prestatie bine primita de publicul din Lisabona! Show-ul Romaniei a fost si el unul spectaculos! Nu mai putin de 30 de persoane au urcat pe scena, dintre care multe manechine acoperite cu masti albe aduse special pentru acest moment. 

(vezi pe ce loc se situeaza solista de la The Humans in top-ul celor mai sexy cantarete de la Eurovision 2018)

Eurovision 2018 semifinala 2! Cu cine se va bate The Humans  pentru un loc in finala Eurovision 2018 din aceasta seara

Trupa “The Humans”, castigatoarea Selectiei Nationale, reprezinta Romania la Eurovision 2018 cu piesa "Goodbye", a intrat in concurs a doua, asa cum spuneam, in prima parte a celei de a doua semifinale, si se va lupta cu alte 17 tari pentru un loc in finala Eurovision 2018, de sambata, 12 mai! 

Iata intreg tabloul Eurovision 2018 semifinala 2, cu toate cele 18 tari participante si aparitia lor in concurs!

1. Norvegia
2. ROMANIA
3. Serbia
4. San Marino
5. Danemarca
6. Rusia
7. Moldova
8. Olanda
9. Australia
10. Georgia
11. Polonia
12. Malta
13. Ungaria
14. Letonia
15. Suedia
16. Muntenegru
17.

Slovenia
18. Ucraina
 

Finala Eurovision 2018 va avea loc sambata, 12 mai, la Lisabona, iar pana acum, tarile care s-au calificat in mare regal sunt Austria, Estonia, Cipru, Lituania, Israel, Cehia, Bulgaria, Albania, Finlanda, Irlanda! Se vor alatura statele calificate din oficiu, Germania, Anglia, Italia, Spania, Franta, plus Portugalia tara gazda.

 

Iata cum s-au prezentat pe scena de la Eurovision romanii de la The Humans:

 

Cine este The Humans, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2018 semifinala 2

Fiecare dintre cei 6 membri ai trupei The Humans rezoneaza in acelasi mix de stiluri muzicale: funk-pop-rock: Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitara), Adrian Tanase (voce), Cristina Caramarcu (voce).

“Noi credem in Umanitate” – acesta este motto-ul sub care trupa isi va manifesta actul artistic. Toata paleta de emotii umane, reperul inalt al valorilor adunate din experienta de viata a celor sase muzicieni, exercitiul de empatie cumulat in timp este ceea ce ii reprezinta. Muzica lor nu este un act mecanic de interpretare, ci o impartasire de emotii, fara granite intre scena si public. Muzica lor nu este doar o reproducere, ci un act de creatie asumat.

 


 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cei mai cunoscuti castigatori Eurovision din toate timpurile

Ce a facut solista de la “The Humans” dupa ce a fost ceruta de sotie la Eurovision 2018! Cristina Caramarcu a plecat intr-o mica escapada

Surpriza uriasa! Cine este vedeta din Romania care s-a dus la Eurovision 2018 in urma cu putin timp! „Daca are nevoie de mine, o ajut”

Anca Serea, declarații despre al șaptelea copil: „O să-l fac!”

Mircea Badea a șocat pe toată lumea. Femeia care l-a dat peste cap: M-a bulversat complet. Încep să sufăr

Cea mai toxică legumă de pe piață la ora actuală! Este stropită cu o substanță cancerigenă! Românii o consumă aproape zilnic. Au fost găsite pesticide în 98% din mostrele testate

Imagini stranii pe cer. Un fenomen ciudat a apărut din senin. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies