Evaluare nationala 2019. Calendarul examenelor. Informatii despre admiterea la liceu

Evaluare nationala 2019. Ministerul Educatiei Nationale a aprobat calendarul de desfasurare a Evaluarii Nationale pentru absolventii clasei a VIII-a (EN VIII) in anul scolar 2018-2019.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Evaluare nationala 2019. Ministerul Educatiei Nationale a aprobat calendarul de desfasurare a Evaluarii Nationale pentru absolventii clasei a VIII-a (EN VIII) in anul scolar 2018-2019.

Astfel, prima proba scrisa din cadrul EN VIII (limba si literatura romana) va avea loc in data de 18 iunie 2019. Urmatoarea proba scrisa (matematica) se va desfasura in data de 20 iunie. Iar ultima (limba si literatura materna – pentru elevii care au studiat aceasta disciplina) este programata in data de 21 iunie. 

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Evaluare nationala 2019. Inscreierea candidatilor

Inscrierea absolventilor clasei a VIII-a in vederea participarii la Evaluarea Nationala se face in perioada 3 – 7 iunie 2019. Cursurile pentru clasa a VIII-a se vor incheia vineri, 7 iunie 2019. 

Evaluare nationala 2019. Afisarea rezultatelor

Afisarea primelor rezultate este prevazuta pentru data de 25 iunie (pana la ora 12:00), procedura urmata de inregistrarea contestatiilor, in intervalul orar 14:00 – 20:00. Examenul se va incheia sambata, 29 iunie, cu afisarea rezultatelor finale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Citește și:

Incredibil! O mamă s-a urcat în avion și a decolat, dar și-a uitat bebelușul în aeroport! Ce a urmat te va emoționa

Antonia, mesaj cutremurător pe internet: „Simt că trăiesc doar pe jumătate!” Fanii ei și ai lui Alex Velea s-au îngrijorat.

Raluca de la „Puterea dragostei” a făcut o criză de gelozie: „O să uiți totul”

Călătorii care nu se spală, dați jos din autobuz! Ce amenzi uriașe riscă cei certați cu apa și cu săpunul

A omorât un om, a încercat să scape de dovezi și a susținut că nu este vinovată: Alexandra Oana Ozoreanu, femeia care ispășește acum o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies