Eveniment șoc în lumea vedetelor. A fost împușcat mortal în plină stradă

Tragedie în lumea fotbalului. Un tânăr fotbalist a murit, după ce a fost împușcat mortal chiar în fața propriei locuințe. Familia este devastată de durere.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Eveniment șoc în lumea vedetelor. A fost împușcat mortal în plină stradă

Un tânăr fotbalist a fost omorât

Lumea fotbalului este în doliu. Un tânăr fotbalist a fost împușcat mortal chiar în fața locuinței în care trăia. Potrivit primelor informații, Edward Espinoza, în vârstă de numai 20 de ani, ar fi fost confundat cu altcineva. A avut ghinionul să fie el cel care avea să își sfârșească viața într-un mod tragic.


In articol:

”Atacatorii l-au confundat cu altcineva”, informează Marca.

Tragicul eveniment a avut loc sâmbătă în cartierul Isla Trinitaria din oraşul Guayaquil, Ecuador. Potrivit antrenorului său, tânărul fotbalist a fost confundat de către atacatori cu o altă persoană.

Citeste si: Alina, tânăra de 27 de ani care a murit de coronavirus, înmormântată fără rude. Părinții au ieșit la geam să vadă sicriul sigilat

Citeste si: Bucurie mare în familia Antoniei și a lui Alex Velea. Artistul a făcut anunțul pe rețelele de socializare: „Sunt norocos”

Citeste si: Regina Instagramului scoate dovada: câți bani au mers la Institutul Cantacuzino din donații? Cristina Ich fusese acuzată că ia banii bolnavilor de COVID-19

”Din câte am aflat, atacatorii l-au confundat cu altcineva când se afla astăzi la uşa casei sale. Espinoza a fost un bun tânăr fotbalist, foarte respectuos şi educat, cu un viitor extraordinar la Guayaquil City. Îl cunosc de la 12 ani, când a ajuns la club”, a declarat Carlos Franco, antrenorul lui Espinoza.

Eveniment șoc în lumea vedetelor. A fost împușcat mortal în plină stradă

Edward Espinoza era component al echipei secunde a clubului Guayaquil City, locul 5 în prima ligă ecuadoriană, la patru puncte de liderul Tecnico Universitario. Jucătorul se antrena acasă, campionatul ecuadorian fiind suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

sursă foto: marca.com

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate