Exatlon 12 februarie. Un Faimos pleacă acasă: „Regret enorm și vreau să îmi cer scuze”

Un Faimos va pleca acasă după ce echipa roșie a pierdut jocul pentru protecție.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Declarațiile Faimoșilor

„Este o zi neagră. Suntem foarte dezamăgiți, foarte supărați. Găsesc în mine frustrare, am imaginea aceea cdând îmi voi lua la revedre de la cineva și cineva își va lua la revedere. Astăzi vom suferi, în seara asta chiar va fi suferință. Problema este de la strategie. Am plecat cu o strategie de acasă și am ajuns cu alta aici. Îmi pare rău pentru cine va pleca”, a spus Faimosul Costin Gheorghe.

„Eu îi înțeleg cel mai bine pe băieți pentru că am trecut printr-o eliminare și știu ce înseamnă”, a mărturisit Cătălina Șeicaru, care era pe punctul de a izbucni în lacrimi.

„S-a discutat și despre partea de strategie. Eu am avut trei jocuri și nu am reușit să aduc nici măcar un punct, ci în utlimul joc am făcut o greșeală fatală, pe care nu trebuia să o fac. Sunt foarte deazmăgită că nu pot să țin toți băieții în echipă. Regret enorm și vreau să îmi cer scuze față de ei”, a spus Andreea Zaragiu, vizibil afectată de înfrângere.

Citeste si: Gestul șocant făcut de Giani Kiriță! Cătălina Șeicaru a povestit tot: „Avea un cui în mână...”

Citeste si: Exatlon 12 februarie. Decizia nesăbuită a lui Costin Gheorghe! Faimosul se „sacrifică” în jocul pentru protecție: „Poate fi ultima zi pentru mine”

Declarațiile Războinicilor

„Ne-a ajutat mult victoria de ieri, ne-a făcut mai puternici. Azi am intrat cu noi forțe pe teren și mă bucur că familia mea a rămas așa cum a plecat de acasă. Vom lupta pentru a rămâne uniți și crede că asta este cel mai important”, a spus Nicoleta Luncă.

„A fost o zi aproape perfectă, echipa mea a adus foarte mult puncte, eu mă bucur că ama dus trei puncte. Nu o săplece nimeni de la noi și o să mergem toți la cabana noastră bucuroși”, a spus

Cine intră la duel

Faimosul care va intra la duel este Călin, cel mai nou concurent din echipa antrenată de Vladimir Drăghia.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate