Exatlon 12 februarie. Decizia nesăbuită a lui Costin Gheorghe! Faimosul se „sacrifică” în jocul pentru protecție: „Poate fi ultima zi pentru mine”

Costin Gheorghe a luat o decizie importantă pentru el și echipa lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Costin Gheorghe a suferit o accidentare serioasă în timp ce concura împotriva Războinicului Mihai Berar. Mihai Berar. Acesta s-a lovit la gleznă și a avut nevoie de îngrijiri medicale. El a fost dus la ambulanță imediat. După ce i-au examinat piciorul lui Costin Gheorghe, cadrele medicale au concluzionat că acesta a suferit în timpul meciului o entorsă destul de gravă și că are nevoie de 5 zile de repaus.

„Dar ce ți-a spus?”, a întrebat Kiki când Faimosul s-a întors de la ambulanță.

„Cinci zile repaus! Naiba stă cinci zile, cine stă cinci zile?”, a izbucnit Costin, nemulțumit că nu își va putea ajuta echipa.

Citeste si: EXATLON. Cine a castigat jocul special de aseara? Echipa invingatoare, o excursie intr-o destinatie exotica memorabila

Citeste si: Poza cu Ami şi Costin Gheorghe pe care nu a văzut-o nimeni! Uite care este adevărata relaţie dintre ei! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Scandal între Andreea Arsine și Nicoleta Luncă! Cine are dreptate? „Este o strategie pentru a intimida adversarul”

Costin este hotărât

„As vrea sa incerc sa vorbesc cu doctorul sa il conving. Daca nu o sa vrea, probabil o sa fac ceva pe propria raspundere. Eu nu vreau sa stau in ziua eliminarii, cum o gandesc eu in momentul de fata, ca acolo la joc o vedem altfel, o gandim impreuna, luam o decizie impreuna, nu o iau de capul meu.

Eu cred ca astazi este ziua aceea in care trebuie sa iti depasesti limitele tale, chiar daca imi voi risca viitorul la Exatlon, sunt convins ca o pot face…” a spus Costin Gheorghe.

Citeste si: Ana Maria Stamen, transformare spectaculoasă! Cum a apărut fosta Războinică în platoul FanArena! O recunoști?

Deși colegii au încercat să-l convingă că nu este o idee bună să intre pe traseu accidentat, Costin era deja hotărât să participe la jocul pentru protecție și să-și asume toate riscurile.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate