Exatlon 19 mai. Concurenții care s-au salvat de la eliminare! E o surpriză pentru toți

Cine s-a calificat în etapa următoare la Exatlon. Astăzi s-a aflat.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Cei doi concurenți care au reușit să se salveze de la eliminare în această seară au luptat extraordinar pentru un loc mai aproape de marele premiu de 50000 de euro.

„Cei mai buni 8 atleti Exatlon România sunt în fata dumneavoastra. 4 baieti si 4 fete visează în acest moment cu ochii deschiși la cele două mari trofee, cele două mari premii. 50.000 de euro la masculin, 50.000 de euro la feminin. Suntem în fața play-off-ului.

Iată pe scurt regulamentul: la finele jocului vom avea un câștigător la masculin și o câștigătoare la feminin, ceea ce înseamnă că se vor salva. Ceilalți trei vor merge pe un alt traseu. La finele acelui joc, o altă fată și un alt băiat se vor salva. Apoi ceilalți doi vor merge la duelul de eliminare”, a spus Cosmin Cernat la începutul jocului.

Citeste si: Am aflat cea mai arzătoare dorință a Monicăi Gabor! ”Este disperată”

Citeste si: Ioana Tufaru regretă că și-a chinuit mama! Fiica celebrei Anda Călugăreanu a fost îndrăgostită de Gabriel Cotabiță

Citeste si: Mihai Constantinescu, umilit de Traian Băsescu! Evacuat din casa în care locuise 20 de ani, a cerut audiență la primarul de atunci! Ce s-a întâmplat în cabinetul viitorului președinte?

Venirea la vilă le-a prins bine

Nicoleta Luncă și Gabriel Nedelcu au fost primiți în această seară în vila Faimoșilor, iar acest lucru le-a prins tare bine. Cei doi concurenți care au trecut mai departe sunt Nicoleta Lunca și Gabriel Nedelcu. Așadar, cei doi Războinici s-au calificat mai departe și sunt mai aproape cu un pas de premiul de 50000 de euro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate