Exatlon: Faimoșii și Războinicii luptă în jocul pentru vilă: ”Nu mai e loc de greșeală”

Astăzi, Războinicii și Faimoșii vor lupta pentru jocul pentru vilă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

4 Războinic și 6 Faimoși au mai rămas în super-competiția Exatlon Sezon 3! Concurenții se vor lupta astăzi pentru vilă.

Ion Surdu: ”Cu siguranță vom da totul pe traseu”

Costin Gheorghe: ”Ne pregătim pentru o nouă săptămână, nici nu știu al câtelea meci e. Războinicii au câștigat-o o singură dată. E importantă vila asta. Nu mai e loc de greșeală. Acum totul e sub tensiune, sub presiune, cine nu rezistă, pleacă acasă”

Nicoleta Luncă: ”L-am văzut pe Mihai mai abătut, după ce s-a accidentat la picior”

Citeste si: Cătălin Cazacu și Ioana Voicu, noul cuplu bombă din showbiz? Cei doi au fost surprinși împreună într-un club, la mare VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Faimosul Mirel Drăgan, campion mondial! A câștigat titlul suprem chiar în ziua de Înviere!

Citeste si: Adevărul cutremurător despre familia Războinicului Cristi Dumitache! Vrea premiul Exatlon pentru a-și salva fratele mai mic! Greșeala medicilor l-a nenorocit pe viață

Mihai Berar: ”Mi-a ieșit ceva pe față, cred că o dermatită, se extinde de pe obrazul drept. Mi-a apărut și pe obrazul stâng. Mai avem puțin din acest concurs. Condițiile au început să se resimtă”

Gabriel Nedelcu: ”Nu mai e mult din competiție, sper să reziste până la capăt, chiar sper să fie o finală între doi războinici”

Cătălina Șeicaru: ”Fiind un joc important pentru noi, sperăm să câștigăm și să ne întoarcem aici și ne apropiem de final și e importantă starea psihică. Sunt sigură că Războinicii vor face tot posibilul să câștige vila. La masa de Paște erau destul de înfometați”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate