EXCLUSIV. Constantin Enceanu a izbucnit în lacrimi pe scenă, când a vorbit despre Petrică Mîțu Stoian: ”Din nefericire, vorbim la trecut de bunul nostru prieten...”

Constantin Enceanu, Mariana Ionescu, Steliana Sima și alți artiști, spectacol emoționant dedicat lui Petrică Mîțu Stoian!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Constantin Enceanu a izbucnit în lacrimi, pe scenă, vorbind despre bunul lui prieten, Petrică Mîțu Stoian. Cântărețul de muzică populară a fost foarte emoționat în momentul în care piesa lui Mîțu Stoian a început pe fundal. În acel moment, Enceanu, Steliana Sima și Mariana Ionescu au început să cânte în același timp cu piesa regretatului solist de muzică populară.

Citeste si: EXCLUSIV. Spectacolul dedicat lui Petrică Mîțu Stoian a fost întrerupt. Ce s-a întâmplat pe scenă i-a revoltat pe spectatori. Organizatorii au fost nevoiți să ia pauză. Avem imaginile

Ulterior, cântărețul a ținut să spună câteva cuvinte, despre colegul lui de scenă, care s-a stins din viață. ” Cred că a fost cel mai greu moment din viața noastră ca artiști. Nu credeam că o să trăim astfel de momente pe scenă. Din nefericire, iată că vorbim la trecut de Petrică, de bunul nostru prieten, al nostru, al tuturor, dar sunt convins că de acolo de Sus, din colțul sălii, ne urmărește și se bucură că îi pomenim numele de fiecare dată. Petrică, Dumnezeu să te aibă în pază”, a spus Constantin Enceanu, în lacrimi.

Mariana Ionescu: Și-l vom purta în sufletul nostru mereu.

Citeste si: EXCLUSIV. De-a dreptul emoționant! Cum au fost primiți iubitorii de muzică populară la spectacolul în memoria lui Petrică Mîțu Stoian: ”A plecat dintre noi mult prea repede”

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Valentin Sanfira, cântec în memoria lui Petrică Mîțu Stoian

Valentin Sanfira a cântat câteva versuri dintr-o piesă, pe care i le-a dedicat maestrului Petrică Mîțu Stoian.

”Anii în loc să se oprească, să nu mă îmbătrânească/

 Aș fi om plin de noroc, de-aș oprii viața în loc

Anii în loc să se oprească, să nu mă îmbătrânească

Dar trec anii câte unul și văd că-mi scurtează drumul

Ce-a trecut, trecut rămâne, Tinerețea nu mai vine/

Îmi trec anii câte unul și văd că-mi scurtează drumul...

Ce-a trecut, trecut rămâne/

Dar Petre al nostru, Petre al nostru nu mai vine”, sunt câteva versuri din piesa pe care a cântat-o artistul.

”Vreau ca toate aplauzele astea să fie pentru Petrică Mîțu Stoian. Dumnezeu să vă dea tot binele din lume. Și dimineața când mă trezesc, îi mulțumesc bunului Dumnezeu că din Dănciuleștiul meu de acolo, de care poate ați auzit doar în cântece, am plecat un copil de țăran în lume, în desagă cu cântecul și cu frica de Dumnezeu”, a spus Valentin Sanfira.

Valentin Sanfira

Valentin Sanfira

[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Maria Dragomiroiu a spus câteva cuvinte emoționante despre Mîțu Stoian, susținând că i-a fost ca un frate. ” Să ne aducem aminte cu bucurie de dragul nostru prieten și frate, Petrică Mîțu Stoian. Un mare artist, un mare interpret, care a plecat chiar acum, aproape de nașterea Domnului acolo Sus. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar noi să ne bucurăm de viață și de cei dragi”, a spus Maria Dragomiroiu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj emoționant la 40 de zile de la moartea artistului: „Îmi este greu să accept...”

Imaginile pe care toți le-au uitat! Motivul pentru care Petrică Mîțu Stoian și Bianca Drăgușanu au luat împreună masa

De ce nu a fost invitată Niculina Stoican la spectacolul unde se cântă în memoria lui Petrică Mîțu Stoian? ”Probabil, afișele erau făcute” EXCLUSIV

3 zodii vor primi speranțe pentru o dorință mai veche. Până la sfârșitul anului devine realitate

Vestea dimineții despre PUNCTUL DE PENSIE! Nicolae Ciucă a făcut anunțul ÎN DIRECT: Afirm cu toată responsabilitatea

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Noi informații desprea cartea de identitate electronică. Când va intra acest buletin în posesia românilor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies