EXCLUSIV Culiță Sterp, propunere de zile mari pentru Bianca Comănici. Artistul a întrebat-o dacă vrea să îi fie cumnată, chiar de față cu fratele lui: "Bianca, eu tot m-am gândit, vrei să fii cumnata mea, ce zici?"

Invitat în platoul Wowbiz.ro, Culiță Sterp a pus pe toată lumea pe gânduri, căci i-a făcut o propunere uluitoare Biancăi Comănici, aceea de a-i fi cumnată.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Bianca Comănici și Iancu Sterp s-au cunoscut în cadrul unuia dintre cele mai iubite show-uri matrimoniale și era cât pe ce să se înfiripe ceva serios între ei, cât timp au fost la "Puterea Dragostei".

Cu toate acestea, cei doi nu au făcut prea mulți pași pentru o relație și și-au văzut fiecare de viața lor. Acum, însă, la ceva vreme de la finalul emisiunii, Culiță Sterp și-a dat de gol fratele și i-a pus marea întrebare Biancăi, dacă vrea să facă parte din familia lor.

Citeste si: Ce și-au spus Iancu Sterp și Bianca Comănici după o lungă perioadă în care nu s-au văzut: „Mi-a fost dor de tine”

Culiță i-a propus Biancăi să îi fie cumnată

Culiță Sterp a avut întotdeauna o relație apropiată cu frații lui, iar acum l-a împins cumva de la spate pe Iancu către o noua relație, căci a fost destul de sincer și i-a propus în mod direct Biancăi Comănici să devină cumnata sa. Totul s-a întâmplat în platoul Wowbiz.ro, acolo unde artistul a și declarat că i-ar plăcea să îi vadă împreună pe tânără și pe fratele lui.

Mai mult, cântărețul a recunoscut că ar accepta bucuros și să le fie naș celor doi, dacă aceștia ar ajunge vreodată să facă pasul cel mare.

Declarațiile lui Culiță nu au părut, însă, a fi nefondate, pentru că și Iancu s-a arătat plăcut surprins de posibilitatea formării unei relații cu fosta lui colegă de emisiune și chiar i-a cerut acesteia, în glumă, să îl cazeze la București.

"Culiță: -Bianca, eu tot m-am gândit, vrei să fii cumnata mea, ce zici?

Bianca: -Acum să zică și Iancu...nu mai zic eu..Mama Geta m-a întrebat, mi-a pus o întrebare pe Instagram.

Culiță:- Eu vin de naș, Iancule, dacă voi doi faceți nunta!

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Bianca:- Culiță ne-a susținut mereu.

Culiță:- Eu cred în iubirea voastră! Tot timpul îmi spunea: 'Bianca, Bianca Comănici'. I-am zis, cred că ți-e dor de Bianca.

Iancu:- Cred că rămân la București în seara asta. Numai dacă mă cazează Bianca.", a fost discuția celor trei, în platoul Wowbiz.ro

"Bianca chiar e bună de măritat!"

Nu doar Culiță Sterp ar fi bucuros să o primească în familia lui pe Bianca Comănici, ci și Iancu a mărturisit că, într-adevăr, tânăra este numai bună de măritat.

Citeste si: Bianca Comănici iubește din nou! Primele declarații despre noul iubit: „Îl ador!”

Deși artistul a încercat să o sperie puțin pe fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", spunându-i că la Hațeg, acolo unde ei locuiesc, este foarte mult de muncă, acesta nu a reușit, căci Bianca i-a dat imediat replica și i-a spus că nu s-ar da la o parte de la niciun fel de muncă casnică:

"Bianca: - A zis că mă ia la Hațeg.

Culiță:- Vezi că la Hațeg avem multă treabă! Nu pot să porți tocuri, să stai cu unghii mari!

Bianca:- Și, ce? Mie îmi place. Le-am scurtat special (n.r. unghiile), știam că o să vin la Hațeg. Eu sunt bună de măritat.

Iancu:- Bianca chiar e bună de măritat.

Bianca:- De toate fac, și sarmale, și tot.", au mai declarat cei trei, în exclusivitate pentru Wowbiz.ro.

Mai mult, se pare că între Bianca și Iancu există deja mici tatonări în privința unui posibil viitor cuplu, pentru că tânăra a dezvăluit că Iancu a avut o reacție surprinzătoare  atunci când a revăzut-o, după atât de mult timp: "Săptămâna trecută mai aveai puțin și te urcai pe mine. Noroc că îl țineam eu mai așa, că...", a mărturisit Bianca Comănici.

"Jur, jur. Păi am văzut-o după mult timp, și deja nu am mai ținut cont. Ne pupăm noi mai încolo!", a adăugat Iancu, îndemnat de fratele lui să o sărute pe Bianca.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies