Exclusiv! Cuplu bombă în showbiz-ul românesc! Cu cine se iubește un artist celebru! Dezvăluiri

Mihai de la Akcent trăiește o poveste de dragoste cât se poate de serioasă, de ceva vreme, cu una dintre cele mai frumoase femei de la noi, celebră pentru pictorilele ei îndrăznețe, dar și pentru discreția când vine vorba de iubiți.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mihai Gruia
Mihai Gruia, ex-Akcent, are o iubita supermodel

Cu toate acestea, relația dintre Mihai Gruia de la Akcent și Claudia Stoica nu a putut rămâne ascunsă și de reporterii WOWbiz.ro care, așa cum v-au obișnuit, vă oferă amănunte în exclusivitate din cea mai suculentă bârfă mondenă a momentului.


In articol:

 

Mai exact, de ceva vreme încoace, Claudia Stoica radiază. Și, din greșeală, Răzvan Botezatu, partenerul de năzdrăvănii al Claudiei Stoica, a dat-o de gol, pe contul lui de socializare, spunând că șatena este îndrăgostită. ”Tu, în momentul de față, ești la începutul unei relații. Se vede clar pe fața ei, are față de psihopată când iubește, se uită în gol, zâmbește din senin”, a spus Răzvan Botezatu. Culmea, de față era și cel care i-a provocat sentimentele cu pricina Claudiei Stoica, Mihai Gruia, cântărețul din trupa Akcent.

Claudia Stoica
Claudia Stoica este modelul pe care a pus mana Mihai Gruia de la Akcent

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Reporterii WOWbiz.ro au aflat însă mai multe amănunte suculente. ”Claudia simte că Mihai este... minunat pentru ea. Ce să zică altceva decât că e minunat. Da, și ce dacă sunt mai la început, nu cred că, la Claudia, se pune problema de tatonări acum. Mihai se poartă foarte frumos cu ea și asta e tot ceea ce contează!”, ne-au declarat, în exclusivitate, surse din preajma frumoasei Claudia Stoica, care, acum, e fericită mai tare ca niciodată.

 

Mihai de la Akcent are doi copii și este divorțat

După 14 ani de iubire şi 10 de căsătorie, în 2018, Laura şi Mihai Gruia au decis să divorţeze, despărţirea lor venind ca un şoc pentru apropiaţi şi fani, mai cu seamă că dădeau impresia unei familii fericite, fără probleme. „Relația mea cu Laura a fost o relație matură, una frumoasă. Dar unul din minusurile noastre a fost, cred, că noi am fost de mici împreună. Drumurile noastre s-au despărțit cu mulți ani în urmă. Ea a luat-o într-o altă direcție care mie nu îmi plăcea. Eu am rămas în direcția mea care, la un moment dat, ei nu i-a mai plăcut. Deci, divorțul nu a însemnat absolut nimic pentru mine. Cred că și pentru mine, și pentru ea a fost un fel de eliberare”, a spus Mihai Gruia presei.

Mihai Gruia s-a căsătorit cu Laura în anul 2008, iar în 2014, deveneau părinții unei fetițe pe nume Natalia. Câteva luni mai târziu, au adoptat-o pe Ana, în vârstă de doi ani atunci, cele două micuțe fiind botezate în același timp, iar nași le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă.

 

Galerie foto 
Citește și:

Uraganul Bote a devastat stațiunea Eforie Sud! A distrus tot ce a întâlnit în drum

Răzvan Botezatu, haos la Timișoara! A distrus totul și a fugit din hotel! ”Mi s-a făcut rău!”

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Imagini exclusive cu Răzvan Botezatu, de la Timișoara! Cu cine a înlocuit-o pe Raluca Dumitru Video

Răzvan Botezatu face lumină cu privire la viața lui amoroasă! Declarații explozive

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies