Raluca Dumitru a comis-o! Ce a făcut pe plajă, cu o femeie goală lângă ea, e de INFARCT

Raluca Dumitru a fost considerată, de-a lungul ultimilor ani, una dintre cele mai senzuale și simpatice asistente TV, frumoasa brunetă fiind însă pusă pe liber, în mod inexplicabil, de televiziunea la care lucra alături de Răzvan Botezatu.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Alături de cea mai bună prietenă de-ale sale, Claudia Stoica, un model cunoscut din România, Raluca Dumitru s-a bucurat de câteva zile de liniște, pe plajele de fițe din Mamaia și, fără să vrea, a reușit să îi facă pe toți cei din jur să se uite la ele, pe plajă.

Citeste si: Răzvan Botezatu, noi dezvăluiri legate de viața lui! Ce se întâmplă cu el după ce a recunoscut că este homosexual

Citeste si: Primele imagini cu bărbatul care s-a iubit cu Răzvan Botezatu! ”Raluca Dumitru m-a acoperit atunci” | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Raluca Dumitru, ipostaza lesbi cu o animatoare in club! Uite unde i-a pus mana!

Mai exact, cele două fotomodele au decis să se bucure de soare. Doar că, atât Raluca Dumitru, cât și Claudia Stoica, sunt foarte atente ca, după ce se expun la soare, să aibă tenul perfect. Iar soluția pe care au aplicat-o este chiar cea recomandată de medici, adică multă cremă sau ulei de plajă. E adevărat, e recomandată ca soluție de medicii dermatologi, pentru că dacă ar fi fost vreun cardiolog prin preajmă, ar fi interzis-o cu desăvârșire. Nu de altceva, dar cum era extrem de cald afară, iar prin apropierea celor două modele suficient de mulți bărbați, în momentul în care au început să se ungă cu ulei, ar fi putut apărea un val de infarcturi.

Mai exact, Raluca Dumitru, fără niciun fel de inhibiții, s-a așezat pe șezlongul Claudiei Stoica, iar apoi, la fel de natural, i-a dat jos sutienul care, cu greu oricum, îi ascundea bustul perfect obținut în cabinetele celor mai buni medici esteticieni. Și, fără să bage în seamă faptul că în jurul lor erau suficient de mulți bărbați, Raluca Dumitru s-a apucat, cu simț de răspundere, să o ungă pe Claudia Stoica pe fiecare bucățică de piele expusă la soare, insistând suspect de mult pe zona fesierilor și a picioarelor, încurajată de cel care filma, Răzvan Botezatu, singurul bărbat care, probabil, nu era surescitat de show-ul pe care cele două modele l-au oferit.

Raluca Dumitru a renunțat la televiziune

 

După ce, alături de Răzvan Botezatu, a fost explusă din echipa matinalului pe care îl prezentau de ani buni, cu succes, Raluca Dumitru pare să nu își mai dorească să se întoarcă în televiziune. De altfel, întrebată de amicii săi, de fiecare dată, focoasa brunetă a oferit același răspuns. ”Am mai mult timp pentru mine, am timp și pentru afacerile pe care le derulez, nu cred că vreau să revin prea curând la televizor”, spunea Raluca Dumitru.

Galerie foto 
Citește și:

Corbul şi Căpcăunul s-au luptat pentru marele trofeu. Vezi cine a câştigat marea finală Masked Singer România

Bianca Drăgușanu l-a prezentat pe noul membru al familiei ei. Vezi cine este Ion

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Cât de bogat e de fapt misteriosul Mr Cash, viitorul socru al Andreei Raicu! Are palat, yacht și vilă în Toscana

Adriana Bahmuțeanu dă de pământ cu iubitele lui Columbeanu! ”Anna Lesko, Monica Gabor... le-a căpătuit! Câte îi sar în ajutor cu o locuință decentă?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies