EXCLUSIVITATE MARCA STIRILEKANALD.RO! La 4 ani după ce o fetiță de 12 ani a murit căzând de pe un bloc, judecătorii au dat verdictul! Avem în premieră concluziile cutremurătoare ale avocatului EXCLUSIV

În decembrie 2016, joaca unei fetițe de 12 ani s-a sfârșit brusc, pentru totdeauna. Maria s-a prăbușit în gol, de la etajul cinci al unui bloc abandonat

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

În decembrie 2016, joaca unei fetițe de 12 ani s-a sfârșit brusc, pentru totdeauna. Maria s-a prăbușit în gol, de la etajul cinci al unui bloc aflat în construcție.

Au trecut aproape patru ani de atunci, iar prima fază a procesului a ajuns la final. Judecătorii au dat verdictul în februarie. În primă instanță, administratorul fimei care a construit blocul ilegal, ridicat fără autorizații, a primit închisoare 4 ani și o lună. Mama Mariei a primit 20.000 de euro daune morale, iar fratele fetiței tot 20.000 de euro.  Sentința nu este însă definitivă și poate fi atacată.

Citeste si: Elena de la Survivor România, dezvăluiri cutremurătoare despre trădările fostului soț! ”M-a înșelat cu prima lui iubită, iar pentru copilul nostru, nu prea este tată!”

fara descriere

Povestea tragică a fetiței de 12 ani a fost descrisă și în ”concluziile” scrise ale avocatului familiei Mariei. În loc să facă o expunere seacă a motivelor pentru care judecătorii trebuie să dea un verdict dur pentru vinovați, avocatul a povestit cu emoție că a cunoscut-o pe copilă.

Citeste si: Acuzații de rasism în Galați! Medicii ar fi refuzat să trateze un copil de etnie romă: „Plângea şi întreba: Tata, pe mine de ce nu vrea să mă vadă un medic?”

fara descriere

 

Avocatul fetiței de 12 ani care a căzut de pe bloc: ”Nepoata mea mi-a vorbit despre Maria”

Iată un pasaj din ”concluziile scrise” ale avocatului mamei Mariei.

”Am cunoscut-o pe această fetiță în urmă cu 4 ani și ea, micuța, avea atunci aproape 10 ani, a stat o zi întreagă, într-o sâmbătă, în curtea casei mele, în casa mea și s-a jucat protector cu nepoata mea, atunci de 5 ani și am servit prânzul împreună și cina împreună... Iar nepoata mea, când i-am vorbit despre Maria, și-a amintit de ea. Și seara, mi-a dat un desen făcut de ea, care o înfățișează pe Maria cu aripi de înger, înconjurată de flori. Și mi-a spus ca atunci când voi vorbi în fața judecătorilor despre Maria, să le arăt și desenul ei. DUMNEZEULE, ce nume frumos, Maria!

Deși astăzi sunt avocatul unui înger și ar trebui să mă simt confortabil, plutind sentimental pe undeva... eu nu mă simt bine deloc! Pentru că aș vrea să-i spun acelei copile cu care am petrecut o zi întreagă alături și de nepoata mea, aș vrea să-i spun, la timpul prezent, că îmi este dragă! Iar astăzi eu nu-i pot spune decât că, amintirea ei îmi este dragă!”, scrie avocatul familiei Mariei.

Avocatul fetiței de 12 ani care a căzut de pe bloc, după ce a văzut pozele anchetatorilor: ”Poate și pentru mine ar fi fost prea mult” Citeste amănuntele cutremurătoare dezvăluite de avocat, pe stirilekanald.ro

 

Iată imaginile cutremurătoare de la înmormântarea Mariei, prezentate în Stirile Kanal D

Autor: Daniel Savopol/ Stirile Kanal D

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate