Explicația halucinantă a lui Petrică Angheluș, profesorul de sport care a hărțuit sexual o elevă: „Eram hiperexcitat”

În fața judecătorilor, Petrică Angheluș, profesorul de sport din Pașcani care a hărțuit sexual o elevă, a făcut o afirmație șocantă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Petrică Angheluș, un profesor de sport de la Colegiul Mihail Sadoveanu din Pașcani, județul Iași, a ajuns în primele pagini ale presei după ce a hărțuit sexual o elevă. Grozăvia s-a petrecut în 2017, atunci când dascălul i-a făcut avansuri copilei, care era în clasa a XI-a, dar abia acuma luat instanța o decizie. Refuzurile ei repetate l-au enervat, iar el a trecut la înjurături și amenințări. Minora l-a înregistrat, iar conversațiile au ajuns la procurori.

În fața judecătorilor, când a fost întrebat de ce și-a hărțuit sexual elev, profesorul de sport a dat un răspuns halucinant. „Eram hiperexcitat“, a spus el.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: O tânără din Capitală a fost agresată în plină stradă! Cum a reușit să se apere și să-și facă singură dreptate: „Nu, n-am sunat la Poliție. Ce să facă?”

Ce hotărâre au luat judecătorii în cazul lui Petrică Angheluș

Petrică Angheluș a fost găsit vinovat de hărțuire sexuală și a fost condamnat la trei luni de închisoare, nu mai are voie să fie profesor timp de doi ani de zile. În plus, va fi obligat să plătească despăgubiri morale în valoare de 20.000 de lei şi să presteze 60 de zile în folosul comunităţii. Hotărârea Judecătoriei Paşcani nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

„Eleva a fost victimă a lipsei de empatie şi a lipsei de valori morale care caracterizează tot mai des societatea actuală, în cadrul căreia viaţa sexuală incluzând abordarea unei persoane sunt duse la paroxism şi justificabile oricum, inclusiv prin invocarea unei stări de hiperexcitabilitate, aşa cum a făcut-o inculpatul“, e concluzia judecătorilor, care l-au condamnat pe profesor la trei luni de închisoare cu suspendare, relatează Ziarul de Iași.

„Chiar dacă persoana vătămată ar fi fost o fată de moravuri uşoare şi s-ar fi dovedit că aceasta ar fi transformat căminul într-un bordel aşa cum a afirmat inculpatul, instanţa consideră că inculpatul, în calitatea sa de om educat în primul rând şi înzestrat cu valori morale şi inteligenţă, iar apoi în calitate de profesor cu experienţă, nu avea în nicio situaţie dreptul şi justificarea de a aborda eleva şcolii sale şi de a o trata ca pe ultima prostituată“, au motivat judecătorii de la Paşcani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate