Fabulosul interlop Gore de la Cluj a anuntat pe Facebook ziua in care va evada din puscarie: "Facultatea nu-i de mine, o abandonez"

Celebrul interlop Gore de la Cluj, cunoscut pentru dimensiunea anormala a bratelor sale, nu mai suporta regimul de detentie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereEnervat ca gardienii nu-l lasa sa traga de fiare, Gore a anuntat pe contul lui de Facebook ca vrea sa evadeze. Mai mult, el si-a chemat un prieten sa vina sa-l ia cu masina de la poarta inchisorii, sa nu plece pe jos. „Am invatat multe chestii utile in „facultate” dar cred ca o sa abandonez, ca facultatea nu-i de mine. Dorelu’, hai noaptea cu masina la gard!” a scris Gore pe contul lui de Facebook.

Dupa mai mult timp, Gore a anuntat prin intermediul aceleiasi pagini de socializare ca tentativa de evadare a esuat. „Din pacate Dorel nu a reusit sa ma deplaseze din incinta „facultatii” si am fost din nou prins si bagat la camera intunecata pentru 10 zile, dar loialul meu prieten si frate de credinta a primit si el 5 ani de „facultate”. Dar macar suntem colegi de celula acum”, a scris Gore.

Interlopul isi va petrece urmatorii ani dupa gratii dupa ce a injunghiat un infirmier de la Spitalul Judetean Cluj. Acesta incerca sa-l transporte dintr-un salon in altul, dupa ce Gore fusese adus delirand in urma unor droguri pe care si le-a administrat singur.

Asta-i buna! Monstruosul Gore de la Cluj vrea sa fie gratiat de Basescu! In petitie, interlopul e descris ca un cetatean model, bun crestin si un sportiv desavarsit

EXCLUSIV! Cum a ajuns interlopul Gore din Cluj sa aiba muschi mai mari decat ai lui Arnold! Specialistii cred ca si-a injectat o substanta periculoasa in brate


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate