Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, cu scorul de 9-3. Concurenții câștigă dreptul de a vorbi la telefon cu un prieten

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare și dreptul de a vorbi la telefon cu persoane dragi.

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare
Războinicii și faimoșii s-au luptat pentru jocul de comunicare[Sursa foto: Captură KANAL D]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, cu scorul de 9-3. Războinicii și faimoșii s-au luptat pentru jocul de comunicare. Jocul a avut o miză dublă, atât comunicarea, cât și insula.

La începutul jocului, Dan Pavel a anunțat că dacă jocul este câștigat de faimoși, ei vor avea o convorbire telefonică cu un prieten. De cealaltă parte, dacă jocul ar fi câștigat de războinici, ei vor putea trimite mesaje în timp real cu un membru al familiei.

Concurenții au intrat pe un traseu exlcusiv la sol. Au avut de trecut două obsatocle, o punte la înălțime, apoi un ansamblu în X, pe sub plasa, apoi un inel care deschide un perete. Ei au putut face deplasarea doar când steagul roșu a căzut la sol. La proba de final, concurenții au avut de aruncat câte o minge de baschet în coș. La joc au intrat patru băieți și două fete din fiecare echipă.

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare și vorbesc la telefon cu un prieten

Războinicii și faimoșii s-au luptat pentru jocul de comunicare
Faimoșii au câștigat jocul de comunicare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Toți concurenții au anunțat la începutul jocului că vor lupta pentru a câștiga jocul de comunicare.

Elena: Sună perfect, sună plin de energie. Vom lupta până la capăt. Majoritatea ne doream să fie comunicare, ne vom încărca de energie. Este ziua logodnicului meu cît de curând și mi-ar plăcea să comunicăm cu iubiți, iubite, soți, soții.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Cucu: Față de comunicare atrecută simt mult mai mult acum. Sunt curios cine o să fie astăzi dacă comunicăm. Ar fi pentru veterani mai emoționant decât mine. Și eu simt nevoia să vorbesc cu cineva de acasă.

Zanni: Am îbncercat să băgăm frica în zăboinici încă din barcă. Sunt conins că le e frică de noi. Am venit puși pe treabă.

Albert: Eu sunt aici de 4 luni și jumătate și mi-e dor de familia mea, de părinții mei.

Doar un video am apucat să primesc de la ei. Mă bucur că este joc de comunicare. Prefer să las mâncarea deoparte ca să vorbesc cu cineva de acasă. Astăzi sunt pregătit să dau tot ce am mai bun.

Citeste si: Alin Sălăjean, prima reacție după eliminarea lui Sorin Pușcașu de la Survivor România: "Este câștigătorul moral..."

Maria: Sunt foarte nerăbdătoare să văd cum se va termina această zi. Cu toții suntem uniți, avem o energie plăcută.

Andrei: Miza este foarte mare. De când am intrat sunt fiert de jocul de comunicare. Voi da totul pe traseu, voi uita ce s-a întâmplat ieri că nu am adus niciun punct. Abia aștept să intru pe traseu să mușc din faimoși.

Războinicii au fost învinși de faimoși, cu scorul rușinos de 10-3

Războinicii au fost învinși de faimoși
Războinicii au pierdut jocul de comunicare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Bogdan, nominalizat de războinici spre eliminare de la Survivor. Care a fost, de fapt, strategia din echipa albastră

Jocul a fost deschis de Ștefan de la faimoși și Andrei, de la războinici, iar scorul a fost 1-0 pentru faimoși. Cosmin și Marius s-au luptat pe traseu și s-a terminat cu punctul adus pentru faimoși. Elena a adus al treilea punct pentru faimoși. Cucu a ratat, ceea ce a dus la primul punct înregistrat de Albert pentru războinici. Zanni a adus punctul pentru faimoși, astfel a adus scorul la 4-1. Raluca a intrat și ea pentru prima dată pe traseu și a adus punct pentru faimoși și a ridicat scorul de 5-1 pentru echipa roșie. Sebastian aduce punctul pentru faimoși și duce scorul și mai departe, la 6-1 pentru faimoși. Ștefan a adus al doilea punct pentru faimoși și a dus scorul la 7-1. Maria a reușit să aducă al doilea punct pentru războinici și a adus scorul de 7-2 pentru faimoși. Andrei a intrat a doua oară pe traseu și a reușit, de această dată, să aducă punct pentru războinici, astfel scorul ajunge la 7-3 pentru războinici. Cucu a reușit să aducă și el primul punct pentru faimoși și a dus scorul la 8-3. Andreea a intrat pentru prima dată pe traseu și a adus punct, ducând, astfel, scorul la 9-3 pentru faimoși.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sorin Pușcașu de la Survivor, adevărul despre conflictele cu Albert Oprea: „Mi-am cerut scuze...”

SURPRIZĂ la plecarea lui Sorin! I-a strâns mâna lui Albert și i-a șoptit un mesaj la ureche: "Ai grijă..."

Sorin Pușcașu a fost eliminat de la Survivor România: "Am cunoscut oameni pe care nu aș vrea să-i am lângă mine"

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Veste ȘOC pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Este bomba zilei. Cutremur în lumea medicală

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

Cutremur în presă. A fost găsit mort în propria casă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies