Faimoșii Yamato Zaharia și Mirel Drăgan au lăsat luptele pentru fapte bune

Campioni mondiali la Kempo, foști membrii ai echipei Faimoșilor din cel de-al doilea sezon al Exatlon, Yamato Zaharia și Mirel Drăgan au decis să se implice într-o serie de acte caritabile.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Așa că, de Moș Nicolae, Yamato Zaharia și Mirel Drăgan au dat o fugă până la Brașov, loc în care mai mulți copii cu posibilități materiale reduse îi așteptau cu sufletul la gură.

Citeste si: Show total în cușcă cu Mirel Drăgan, Ionuț Jaguarul și Ciprian Mariș! Campionii de la Exatlon și-au spulberat adversarii

Citeste si: Campioni de la Exatlon, în ring! Se anunță o gală MMA de amploare, în București

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, provocare uriașă pentru Ionut Jaguarul Sugacevschi! ”Este clar că se cam... teme”

Pe un frig care făcea și pietrele să crape, cu noaptea în cap, Yamato Zaharia și Mirel Drăgan au plecat spre Brașov, deciși să îi facă pe copii să zâmbească pentru o zi. Așa că, cu o dubă plină ochi de dulciuri și alte lucruri de care aveau nevoie copiii, campionii de la Kempo au ajuns la școala la care erau așteptați pentru a le face micuților un Moș Nicolae de neuitat.

Am fost impresionați de primirea de care am avut parte, a fost de-a dreptul emoționant. Am simțit o căldură din partea lor cum nu credeam că este posibil”, ne-a spus Yamato Zaharia.

Mirel Drăgan a fost și el la fel de impresionat de primirea și de cântecele copiilor. ” Am văzut un talent uriaș în acești copii. Cântau de mi se făcea pielea de găină, nu am mai avut asemenea emoții de foarte multă vreme.

Iar bucuria cu care și-au primit cadourile a fost ceva care mi-a umplut sufletul așa cum mi se întâmplă doar când urc pe prima treaptă a unui podium, la campionatele mondiale”, ne-a spus și Mirel Drăgan.

Yamato Zaharia, campion mondial la Kempo

Chiar dacă nu s-a plâns, Yamato Zaharia a avut de suferit suficient de mult în timpul emisiunii Exatlon, luptătorul de Kempo intrând pe trasee cu dureri cumplite la coloană.

Aşa că Yamato a fost sfătuit de medici să nu mai aştepte şi să suporte o intervenţie medicală care să ”îi rezolve” problemele, el fiind diagnosticat cu hernie de disc. "Împreună cu Mirel Dragan și cu sprijinul Federației Române de Kempo, am demarat un proiect de promovare a sportului, ce va continua în diferite şcoli din ţară. În masura în care timpul le va permite, sunt convins că vor veni alături de noi și alți colegi din lotul național, dar și concurenți Exatlon din toate sezoanele", ne-a spus Yamato Zaharia care, de curând, a revenit în ring, în Las Vegas și, apoi, în Japonia și a redevenit campion mondial în Kempo.

Cine este Mirel Drăgan, “Faimosul” de la Exatlon

Mirel Drăgan este luptător de Kempo, multiplu campion naţional. De asemenea, el a reuşit că cucerească de două ori titlul de campion mondial în anii 2014, la Budapesta (Ungaria) şi în 2015 în Antalya (Turcia), dar şi un titlu european în 2015, iar anul acesta a reușit să devină, din nou, campion mondial. Conform prezentării făcute, Mirel Drăgan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon România, are 1.72 m înălţime, 75 de kilograme şi e deţinătorul centurii negre cu 4 Dan în Kempo.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, Noi detalii despre <povestea de dragoste> dintre Simona Mărgăian și italianul Francesco Thiela

Ce s-a întâmplat între Smiley și Alex Velea? EL a pus capăt prieteniei: „A încetat să-i mai răspundă la telefon”

Cine sunt Andrii şi Bogdan Kalashnyk, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021. Concurenţii: "Vom face o acrobaţie în premieră"

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

Se modifică SALARIUL MINIM! Reguli noi pentru milioane de români. Cine îl va primi

Andreea Marin îl DISTRUGE pe Ștefan Bănică! Dezvăluirile care CUTREMURĂ showbiz-ul din România! Ce îi făcea acesta

A murit omul care a dat lumii o idee genială. E folosită pe toată Planeta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies