Falsul psiholog a fost reținut pentru 24 de ore. Femeia a păcălit mii de persoane în 20 de ani de practică

Falsul psiholog a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore. Femeia a evaluat peste o mie de persoane în toți anii de practică!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru


In articol:

Psihologul impostor și-a păcălit timp de 20 de ani clienții și nu numai. Femeia s-a dat drept psiholog într-un spital, unde și-a practicat ”meseria” timp de 20 de ani. Totul se întâmpla în perioada când soțul ei era șef al Poliției Județene.

Citeste si:Adrian Mititelu, urmărit de ghinion: cinci ani de închisoare, într-un alt dosar de evaziune fiscală. Fiul acestuia a răbufnit

Femeia a făcut parte dintr-o comisie care stabilea discernământul unor infractori, care au fost eliberați din motive medicale. Totul a ținut în pixul și în judecata falsului psiholog. Femeia și-a falsificat atât diploma de licenţă, cât şi avizul de liberă practică. Conform surselor Observator, femeia respectivă a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce şi-a recunoscut la audieri cea mai mare parte din fapte.

Și-a păcălit clienții și colegii timp de 20 de ani

Sorinela Paraschiv și-a mințit colegii și pacienții timp de 20 de ani , cât timp a mințit că este psiholog cu drept de practică. Falsul psiholog dă acum socoteală în fața oamenilor legii, după ce atâția ani la râns sănătatea mintală a mii de persoane a depins de judecata ei.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Ruxandra Garofeanu a murit. Este doliu în televiziunea din România - bzi.ro

Citeste si:Sângele lui Bogdan Stanoevici, extras printr-o procedură specială, înainte să moară! Tratamentul inovator care poate readuce morții la viață

Falsul psiholog a fost reținut pentru 24 de ore
Falsul psiholog a fost reținut pentru 24 de ore

În tot acest timp, în care a practicat meseria de psiholog, femeia a fost căsătorită cu şeful de la acea vreme al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, Sorin Păun. Sorinela Paraschiv s-a angajat la Spitalul Municipal Târgovişte în 1999. Aceasta avea la dosar o diplomă de la Universitatea Hyperion, conform căreia absolvise facultatea de psihologie în 1997. Surse din anchetă spun că Sorinela a urmat cursurile facultăţii doar doi ani.

Falsul psiholog nu a promovat unele examene şi a fost exmatriculată. Așa a luat decizia să-și falsifice diploma de licență.

Primele diplome emise de noi sunt din anul 2003. Iar aceasta are anul 1997. Deci, clar este o diplomă falsă şi nu este emisă de noi”,a precizat rectorul Hyperion, Sever Irin Spânulescu.

Psihologul impostor avea si un atestat de libera practica falsificat în baza căruia a fost desemnată să facă parte din comisiile de expertiza psihiatrică a spitalului.

În baza documentului, din 2016 si pana in 2018, a evaluat peste 1.300 de persoane, conform sursei citate.

sursa - Observator

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un tânăr și-a omorât iubita și pe părinții acesteia, deranjat de faptul că nu-și poate trăi povestea de iubire

Cântăreața celebră, abuzată de propriul tată! ”Mă bătea până mă scăpam pe mine. Dădea în mine ca un animal”! Rodica Mitran e acum dependentă de anti-depresive

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

Coronavirus în România, 24 ianuarie! Câte cazuri noi avem duminică

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Adevărul despre ceaiul verde și pierderea în greutate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies