Familia tânărului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, declaraţii cutremurătoare: „Ne-a distrus viaţa”

Rudele tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu sunt în stare de șoc.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La o zi după ce l-au pierdut pe Dany, familia tânărului ucis în accidentul produs de fiul lui Gino Iorgulescu își strigă durerea.

Bărbatul a lăsat în urmă doi copii mici, care vor crește acum fără tată. Dany se întorcea de la un priveghi atunci când a intrat în coliziune cu Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu. Acesta avea 240 de kilometri la oră în momentul producerii tragediei.

„Bună ziua, sunt mătuşa băiatului care a rămas ucis în accidentul de azi-noapte de pe şoseaua Chitilei. Băiatul nostru, tată a doi copii, o fetiţă de şapte ani şi un băieţel de patru luni, venea spre casă la cca. ora 2:30 ( două şi jumătate). De pe constrasens, Mario Iorgulescu, băiatul domnului Gino Iorgulescu, a intrat cu 240 km la oră pe contrasens şi a intrat în el. L-a omorât pe loc. A distrus o familie, ne-a distrus viaţa! Vă mulţumesc!", a spus mătuşa tânărului mort.

„Bună ziua! Sunt soţul ….., mătuşa lui ……, în vârstă de 25 de ani, cum a spus şi soţia mea, tată de copii. În completarea celor spuse de soţia mea, vreau să vă aduc la cunoştinţă că şi lui Mario Iorgulescu i s-au prelevat probe de urină pentru depistarea drogurilor şi probe de sânge în vederea depistării alcoolemiei şi, precizez, din surse foarte clare că nu i s-a putut lua etilotest domnului Mario Iorgulescu, nefiind în stare la faţa locului să sufle în fiolă, ulterior acesta fiind dus la Spitalui Elias. Vă mulţumesc!", a spus unchiul tânărului în cadrul unei intervenții TV.

Citeste si: Denisa Valentina Olteanu este dispărută de trei săptămâni : „Ori e răpită, ori nu știu...”

Citeste si: Halucinant! Și-a scos șase coaste pentru a arăta ca Femeia Fantastică! Nici medicii nu mai vor să o opereze

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Nicu Alifantis! A obţinut profit după 5 ani de pierderi!

Ce a anunțat familia Iorgulescu după producerea accidentului

Familia Iorgulescu, pe de altă parte, și-a exprimat durerea încă de aseară, când a transmis un comunicat în care anunță cât de mult regretă cele întâmplate.

Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie. Gabriela si Gino Iorgulescu", este mesajul transmis de familia Iorgulescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate