Denisa Valentina Olteanu este dispărută de trei săptămâni : „Ori e răpită, ori nu știu...”

O mamă își caută fiica de aproape o lună.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O nouă dispariție pune pe jar România, după ce de mai bine de o lună se încearcă să se afle ce s-a întâmplat cu adevărat în cazul Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

Denisa Valentina Olteanu, o româncă în vârstă de 21 de ani, este dispărută de mai bine de trei săptămâni, în Londra, în timp ce mama ei este disperată.

Tânăra a fost văzută ultima oară pe data de 8 august, iar mama sa a și vorbit cu ea, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viață.

Citeste si: Halucinant! Și-a scos șase coaste pentru a arăta ca Femeia Fantastică! Nici medicii nu mai vor să o opereze

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Nicu Alifantis! A obţinut profit după 5 ani de pierderi!

Citeste si: Anamaria Prodan şi Reghe au renunţat la afacerea lor din SUA? Academia de fotbal din Las Vegas nu mai are activitate!

Denisa este măritată și locuiește în Londra cu un cetățean albanez.

„Mă numesc Hariuc Maria, vă rog să mă ajutați să îmi găsesc fata dispărută. Olteanu Denisa Valentina se numește, locuiește în Londra. Pe data de 8 august trebuia să vină la mine, în Italia, în vacanță.

Până în data de 13 august primea și citea mesajele de la mine. Din data de 23 nu mai primește nici un mesaj de la nimeni. Am fost la „squadra mobile” și carabinieri (autoritățile din Italia – n.r.) am sunat la Ambasada României în Londra, am sesizat și IJP Suceava. Luni merg și la Londra, să fac denunț. Vă rog să faceți public, poate a văzut-o cineva. Vă mulțumesc", a fost mesajul transmis de mama Denisei, potrivit jurnalemigrant.com.

„Nu m-a anunțat și când sunam avea telefonul închis, iar pe WhatsApp, până pe data de 13 august primea mesajele și le vedea, dar nu răspundea. Apoi, până pe 23 august vedeam că primește mesajele de la mine, dar nu-mi mai arăta că le vede. Nu-mi răspundea chiar în fiecare zi înainte să dispară, dar în ultimul timp vorbeam aproape zilnic, era o persoană foarte activă pe Facebook, pe Whatsapp… Ea practic acum nu are acces la telefon, deci ori e sechestrată, ori e arestată, ori nu știu", a mai explicat mama Denisei.

Soțul Denisei a refuzt să depună reclamație de dispariție

Curios este faptul că, soțul ei, cetățean albanez, a refuzat să depună o reclamație de dispariție, iar în perioada în care Denisa a dispărut, el a plecat acasă, în Albania, iar Denisa urma să plece la mama ei, în Italia.

Denisa are o înălțime de 1,60 metri, aproximativ 45 de kilograme, părul blond spre șaten și ochii căprui.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate