Familia unei românce ucise de iubit în Belgia trăiește un coșmar! Se tem că bărbatul nu își va ispăși toată pedeapsa primită

Familia unei românce ucise de iubit în Belgia trăiește un coșmar. La aproape cinci ani de la tragedie, rudele femeii nu au trecut peste șocul crimei și se tem că bărbatul care i-a fost călău nu își va ispăși toată pedeapsa primită.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

O durere apăsătoare trăiește familia româncei ucise în Belgia. Dorina avea 37 de ani si un baietel in varsta de 6 anisori cand viața i-a fost luată cu brutalitate de iubitul ei. Acum, o mamă și doi frați distruși își plâng fiica și sora - chiar după cinci ani, lacrimile nu și-au secat izvorul - se duc des la mormânt, pentru că așa parcă o mai simt aproape.

Parcă le-a înfipt careva un fier roșu direct în inimă când criminalul, condamnat în Belgia la 30 de ani de închisoare, a cerut pedeapsă redusă și o celulă cât mai confortabilă. Dorina lucra la o scoala din Anvers, oraș în care se mutase de zece ani și unde își creștea singură copilul dintr-o relatie anterioara.

Pe Ludovic Zetocha, bărbatul care avea să-i fie călău, l-a cunoscut când a venit acasă într-un an, de sărbători. Omul a reușit să joace teatru atât de bine, încât rudele femeii au fost de acord imediat cu relația dintre cei doi.

Citeste si: Legea pensiilor. Ludovic Orban anunță modificarea programului de guvernare

Dorina a fost împreună cu Ludovic doar cinci luni și relația lor a avut un final șocant. Dupa mai multe amenintari si o bataie crunta, Dorina a rupt legatura cu individul care între timp se mutase cu ea in Belgia. Individul nu a acceptat despărțirea și într-o seară a intrat cu forța peste femeie în casă, unde a sechestrat și un vecin. Poliția belgiană a venit imediat, alertată de femeie prin butonul de panică primit cu doar câteva zile înainte.

Din păcate, criminalul a ucis-o cu brutalitate și a aruncat-o de la geam chiar în fața oamenilor legii veniți s-o salveze, după care a amenințat că se aruncă și el.

Citeste si: Survivor România. Lino Golden a fost eliminat din echipa Faimoșilor

Citeste si: Cum arăta și cum se îmbrăca Andreea Tonciu înainte să apară la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Povestea cutremurătoare a jurnalistei care a murit cu laptopul în braţe, la fel ca Cristina Ţopescu! Diana Sorescu avea doar 26 de ani!

Rudele din țară ale Dorinei nu-și vor reveni vreodată complet dintr-o asemenea tragedie, mai ales când se gândesc la copilașul de șase ani, care întreabă des de mama lui.

Criminalul a fost condamnat și extrădat în România, iar acum cere reducerea pedepsei după codul penal românesc

În 2018, criminalul a fost condamnat de instanțele belgiene la 30 de ani de închisoare și la plata de despăgubiri în valoare de 50.000 de euro.

A fost extrădat în România împotriva voinței lui, iar acum vrea să-i fie redusă pedeapsa după legea românească, dar vrea s-o ispășească într-o pușcărie modernă din Belgia.

Plângând și cu poza ei în mână, o mamă îndurerată speră că va primi dreptate într-un fel sau altul pentru fiica ucisă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate