Familie din Dâmbovița, terorizată de propriul fiu: „Vai de viața noastră”

O familie din Dâmbovița trăiește în teroare. Propriul fiu le face părinților viața un calvar.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Un bărbat de 48 de ani din municipiul moreni, județul Dâmbovița, își terorizează familia. Bărbatul le face viața un calvar părinților lui, care au făcut de-a lungul vremii mai multe cereri pentru a primi ordin de restricție împotriva lui. Se pare, însă, că bărbatul nu se lasă intimidat de lege. Până acum a încălcat de șașe ori ordinul de restricție.

Bărbatul este singur la părinți și nu are nicio ocupație. Cosumă alcool peste măsură și devine violent cu mama lui, scriitoare și tatăl, pictor. Ordinele de protecție emise de judecători nu îl sperie, însă, pe agresor.

fara descriere

Bărbatul a fost arestat de polițiști

Marți, 11 mai, bărbatul a dat din nou buzna în casa părinților.

„El a sărit gardul, poarta era încuiata. Este inconștient, eu nu știu ce să cred”, a spus mama suspectului.

fara descriere

„Vai de viaţa noastră. Temerea este că va continua cu aceeaşi atitudine violenta şi că nu ne va lăsa să trăiam. Eu acum îmi apăr viaţa mea. Nu mai apăr un anumit trăi sau nişte pretenţii”, a declarat Paul Ioniță, tatăl suspectului, pentru un buletin de știri.

Citeste si: Dorian Popa, în pragul disperării! Artistul a fost jefuit! Incredibil ce i-au furat hoții și unde au fost găsite obiectele

Citeste si: Decizie de ultim moment! Mașinile nu vor mai circula prin Centrul Bucureștiului în weekend-uri. Când se va implementa măsura și ce zone sunt vizate?

Citeste si: Daune morale de 7000 de euro pentru fiecare rom evacuat cu forța dintr-o tabără din Franța! Curtea nu reţine acuzaţia de ”tratament inuman şi degradant”

După incident, individul a fost reținut pentru 24 de ore. Anchetatorii au cerut arestul preventiv, însă judecătorii au ultimul cuvânt. Momentan, el este cercetat pentru lovire sau alte violențte, distrugere și pentru încălcarea celor șașse ordine de restricție emise împotriva lui.

 

sursa foto: capturi video

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate