Fără număr!!! Nuntă faraonică cu Florin Salam și Nicolae Guță în prim plan! Video de senzație

Florin Salam și Nicolae Guță au fost, zilele trecute, invitați la o nuntă faraonmică, o petrecere la care miile de euro au curs din buzunarele invitaților în cele ale artiștilor.

Autor: Calin Perian

In articol:

”Pentru capo di tutti capi”, răcnea Nicolae Guță în microfon, asistat de Florin Salam. Și aveau toate motivele să îi gratuleze pe invitați cu vorbe care mai de care mai curtenitoare: mâinile nu mai făceau față în a lua sutele de euro care le erau oferite din toate părțile...

Citeste si: Nicolae Guţă şi Florin Salam au cântat la o nuntă la Veneţia, pe un iaht: „Cei mai mari artişti ai tuturor timpurilor”

Citeste si: Florin Salam, duel cu un alt manelist pentru aplauzele unor petrecăreți! Video

Citeste si: Nu doar Nicolae Guţă a cântat manele politice! Florin Salam i-a ridicat în slăvi pe preşedintele Traian Băsescu şi pe primarul Piedone! VIDEO

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Un vers, 100 de euro. Încă unul, încă 100. ”Mulțumim din suflet! Pentru această familie regală”, a strigat în microfon și Florin Salam, după ce Nicolae Guiță, cântând și încasând, îi dirija pe invitați să îl umple și pe mai tânărul manelist cu sutele de euro pe care le aveau de dat. Evident, cei doi artițiti au fost de-a dreptul răsfățați la petrecerea de nuntă la care s-au ocupat de atmosferă.

În timp ce Nicolae Guță cânta și era mângâiat pe spate de un invitat, lui Florin Salam i se dădea de băut, din pahar, manelistul nefiind însă nevoit să facă nici cel mai mic efort, cel de lângă el având grijă să îi ducă la gură pocalul cu pricina.

Începe și Florin Salam să cânte. Încasează până peste poate! La un moment dat, unul dintre invitați vrea să îi dea o dedicație lui Nicolae Guță, înmânează 100 de euro lui Florin Salam, iar acesta, mărinimos, pune banii în mâna celuilalt manelist.

”Ăștia sunt pentru tine, că tu tot timpul mi-ai făcut safteaua. Să îți trăiască familia și copiii. Jumate-jumate cu Nicolae, tu m-ai crescut așa, tu m-ai învățat așa”, spune Salam în timp ce îndesa banii în mâna lui Guță.

Evident, atmosfera de la petrecere a fost una de neuitat pentruc ele câteva sute de persoane care au luat parte la nuntă, cu toții contribuind, la modul cel mai serios, la finanțele celor doi maneliști, prestația lor, de-a lungul nopții fiind mai mult decât bine primită de invitați.

Florin Salam și Nicolae Guță au fost certați

 

În urmă cu câțiva ani, între Florin Salam și Nicolae Guță atmosfera devenise de-a dreptul appăsătoare, cei doi părând că se luptă pentru titulatura de cel mai iubit manelist din România. Mai mult, la o nuntă la care a avut loc cu ceva timp în urmă, Florin Salam l-a umilit pe Nicolae Guță, dându-i câteva lecții de cântat, motiv pentru care cei doi maneliști nu și-au mai vorbit o bună bucată de vreme. Cu toate acestea, de câteva luni încoace, ceoi doi maneliști s-au împăcat, iar Acum Florin Salam și Nicolae Guță cântă împreună, reușind să câștige sume uriașe de bani în acest fel.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Noi detalii despre starea de sănătate a criminalului din Onești! Anunțul medicilor: „Probabil că va...”

Ce s-a întâmplat cu Lucian Viziru, după ce a părăsit definitv România! Cu ce se ocupă acum: „A fost visul meu să...”

Drama neștiută a Angelei Similea! Prin ce clipe de coșmar a trecut alături de fostul soț: „Îmi spunea că sunt un nimeni”

Horoscop Zilnic Vineri 5 Martie 2021: nativilor PEȘTI le este frică de schimbare

Alertă totală la granița cu România! Se închide tot. Premierul a anunţat restricţiile

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Petre Țuțea despre Nicolae Ceaușescu: Avea o mască de golan fioros! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies