Nu doar Nicolae Guţă a cântat manele politice! Florin Salam i-a ridicat în slăvi pe preşedintele Traian Băsescu şi pe primarul Piedone! VIDEO

Fanii ştiu că nu doar Nicolae Guţă a cântat manele politice.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că nu doar Nicolae Guţă a cântat manele politice. Zilele trecute, Guță a compus o manea și a realizat un clip electoral în care îndeamnă alegătorii să pună ștampila pe PSD. Melodia este însoțită de imagini video în care sunt reproduse secvențe de la mitingul uriaș al PSD din vara anului trecut, din Piața Victoriei, dar și de la Festivalul Neversea sau de la alte acțiuni electorale ale social-democraților. Pe fundal apare, în mai multe ipostaze, chiar liderul PSD, Liviu Dragnea. (vezi cum arată fiica fotomodel a lui Nicolae Guţă)

Citeste si: Nicolae Guţă e blestemat de fani după ce a lansat maneaua pentru PSD şi Liviu Dragnea: „De ce ne trădezi, Iuda? Îți doresc să nu mai ai putere de a cânta vreodată!”

Citeste si: Adrian Minune a pus pe grătar nişte frigărui cât el de mari! Le-a mânuit ca pe nişte săbii FOTO

Citeste si: Florin Salam s-a întors la prima lui iubire! Avem dovada VIDEO

Nu doar Nicolae Guţă a cântat manele politice: "Hai Băsescu la putere, scapă țara de belele!" 

După ce postarea de pe Facebook a atras peste 1.000 de comentarii și sute de distribuiri, iar multe dintre reacțiile fanilor s-au dovedit a fi negative, Nicolae Guță a ținut să precizeze că “Mai facem și dedicații speciale, că doar trăim într-o țară democratică”. Guţă nu e singurul manelist în această situaţie. În 2009, Traian Băsescu a avut parte de o manea interpretată de Florin Salam, iar clipul era însoțit de versurile: “Hai Băsescu la putere, scapă țara de belele! Toț’ dujmanii să-i aduni, să te știe de jupân”.

fara descriere

Nu doar Nicolae Guţă a cântat manele politice. Florin Salam a fost alături de Piedone

Nu mai e un secret că nu doar Nicolae Guţă a cântat manele politice. Florin Salam i-a facut o dedicaţie specială şi lui Cristian Popescu Piedone, într-un moment dificil pentru acesta. Autosuspendat după cazul Colectiv, lui Piedone i s-a interzis să candideze pentru un nou mandat în fruntea sectorului 4. Exact în aceeasi zi, Florin Salam a postat pe contul său de Youtube o melodie compusă special pentru acesta. Salam spune că Piedone este „un prieten drag” şi justifică faptul că îl susţine prin faptul că şi el locuieşte în sectorul 4. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate