Florin Salam, duel cu un alt manelist pentru aplauzele unor petrecăreți! Video

Florin Salam este unul dintre cei mai solicitați maneliști la diversele evenimente și cumetrii ale personajelor din ”lumea gri” de pe la noi.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Cu toate acestea, majoritatea maneliștilor își doresc să îi ia locul lui Florin Salam în ”inima”, dar, mai ales, în portofelul personajelșor care vor ca la cumetriile lor să fie o atmosferă cu totul și cu totul deosebită.

Citeste si: Salam a fugit de la o nuntă și a lăsat mireasa în poartă! Imagini de cascadorii râsului: ”La mulți ani, nășicule!”, și a plecat în mijlocul piesei

Citeste si: Interlopul Nikos, judecat și după moarte! A fost găsit vinovat de instigare la mărturie mincinoasă deși a murit în 2017

Citeste si: Florin Salam s-a întors la prima lui iubire! Avem dovada VIDEO

Așa că, de curând, Florin Salam, așezat comod la masa unor cunoscuți de-ai lor, după o noapte de chef, s-a văzut pus în fața unei provocări dificile. Mai exact, un manelist mai puțin cunoscut, a îndrăznit să îl provoace, la duel, Florin Salam fiind surprins de îndrăzneala celuilalt cântăreț, acceptă totuși să ”lupte” muzical. Și, timp de mai bine de jumătate de oră, cei doi s-au întrecut în melodii, câmtate la rece, câștigătorul fiind, evident, decis de ”arbitrii” de la masă. Iar Florin Salam, așa cum era și de așteptat, l-a învins pe rivalul său, în aplauzele celor prezenți.

fara descriere

Normal, generos, Florin Slama, după ce s-a așezat din nou la masă, dar de această dată cu orgoliul satisfăcut, mai ales că îl și ironizase puțin pe îndrăznețul duelist învins, l-a poftit și pe celălalt manelist să li se alăture la masăp și să se delecteze cu un pahar de whiskey scump.

Florin Salam cântă din copilărie

Florin Salam a avut, încă de la vârsta de patru ani, tangenţe cu muzica, părinţii lui fiind lăutari cunoscuţi. Normal, trăind într-o asemenea familie, Florin a învăţat de mic să mânuiască intrumentele muyicale, prima lui mare pasiune fiind acordeonul pe care ajunsese să îl stăpânească la perfecţie. De altfel, pe când avea 18 ani, Florin Salam, pe atunci Florin Fermecătorul, s+a făcut remarcat cântând din voce şi la acordeon. Lansarea lui propriu yisă a avut loc ceva mai târyiu, cu ajutorul lui Dan Bursuc, el ”rebotezându-se”, din Fermecătorul în Salam.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate