Florin Salam, duel cu un alt manelist pentru aplauzele unor petrecăreți! Video

Florin Salam este unul dintre cei mai solicitați maneliști la diversele evenimente și cumetrii ale personajelor din ”lumea gri” de pe la noi.

Autor: Calin Perian

In articol:

Cu toate acestea, majoritatea maneliștilor își doresc să îi ia locul lui Florin Salam în ”inima”, dar, mai ales, în portofelul personajelșor care vor ca la cumetriile lor să fie o atmosferă cu totul și cu totul deosebită.

Citeste si: Salam a fugit de la o nuntă și a lăsat mireasa în poartă! Imagini de cascadorii râsului: ”La mulți ani, nășicule!”, și a plecat în mijlocul piesei

Citeste si: Interlopul Nikos, judecat și după moarte! A fost găsit vinovat de instigare la mărturie mincinoasă deși a murit în 2017

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Florin Salam s-a întors la prima lui iubire! Avem dovada VIDEO

Așa că, de curând, Florin Salam, așezat comod la masa unor cunoscuți de-ai lor, după o noapte de chef, s-a văzut pus în fața unei provocări dificile. Mai exact, un manelist mai puțin cunoscut, a îndrăznit să îl provoace, la duel, Florin Salam fiind surprins de îndrăzneala celuilalt cântăreț, acceptă totuși să ”lupte” muzical. Și, timp de mai bine de jumătate de oră, cei doi s-au întrecut în melodii, câmtate la rece, câștigătorul fiind, evident, decis de ”arbitrii” de la masă.

Iar Florin Salam, așa cum era și de așteptat, l-a învins pe rivalul său, în aplauzele celor prezenți.

Normal, generos, Florin Slama, după ce s-a așezat din nou la masă, dar de această dată cu orgoliul satisfăcut, mai ales că îl și ironizase puțin pe îndrăznețul duelist învins, l-a poftit și pe celălalt manelist să li se alăture la masăp și să se delecteze cu un pahar de whiskey scump.

Florin Salam cântă din copilărie

Florin Salam a avut, încă de la vârsta de patru ani, tangenţe cu muzica, părinţii lui fiind lăutari cunoscuţi. Normal, trăind într-o asemenea familie, Florin a învăţat de mic să mânuiască intrumentele muyicale, prima lui mare pasiune fiind acordeonul pe care ajunsese să îl stăpânească la perfecţie. De altfel, pe când avea 18 ani, Florin Salam, pe atunci Florin Fermecătorul, s+a făcut remarcat cântând din voce şi la acordeon.

Lansarea lui propriu yisă a avut loc ceva mai târyiu, cu ajutorul lui Dan Bursuc, el ”rebotezându-se”, din Fermecătorul în Salam.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Brad, despre tânăra care i-a furat banii. Vedeta scosese de la bancomat o sumă uriașă: „Și 10 lei dacă îi găsea trebuia să îi dea înapoi”

Gestul care îi trădează pe Andreea Bălan și Tiberiu Argint! Dovezile că s-au despărțit sunt tot mai clare

Ce au discutat Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la telefon. Cine a făcut publice pozele cu presupusa amantă

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

ȘOCUL ANULUI despre Pfizer! Experimentul făcut în direct în România

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

VIDEO/ Amalia Năstase este o soție norocoasă. Ce face Răzvan Vasilescu fără ca soția lui să-i ceară în mod insistent

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies