Fără precedent! Nota de la Evaluarea Națională i-a provocat o semipareză

Situație incredibilă în Gorj, acolo unde o lucrare de nota 10 a fost notată cu 6 de către profesorul corector. Eleva a suferit o semipareză la nivelul gurii când a aflat.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Fără precedent! Nota de la Evaluarea Națională i-a provocat o semipareză


In articol:

Caz fără precedent în Gorj. O elevă care a susținut Evaluarea Națională a avut parte de surpriza vieții în momentul în care a aflat rezultatul la proba de matematică. Fata era convinsă că va lua 10, dar profesorul care i-a corectat lucrarea i-a dat nota 6. Rezultatul i-a provocat elevei o semipareză la nivelul gurii. Profesorul corector este acum cercetat disciplinar. 

Fără precedent! Nota de la Evaluarea Națională i-a provocat o semipareză

Situația halucinantă s-a petrecut în localitatea Bâlteni, judeţul Gorj, iar copila a făcut o lucrare de nota 10, care a fost notată cu patru puncte mai puțin. Șocul a fost atât de mare când a văzut că viitorul îi este distrus de rezultatul obținut, mai ales știind că a scris absolut tot în examen, încât a făcut o semipareză.

Citeste si: Autoritățile sunt în alertă. O elevă care a susținut Evaluarea Națională, infectată cu COVID-19

Citeste si: Evaluare Națională rezultate. Cum se afla nota în funcție de codul unic

Citeste si: Profesoară din Iași care a corectat lucrările de la Evaluarea Națională, confirmată cu COVID-19. Cu cine a intrat în contact

Ulterior, eleva a depus contestație, iar după a doua corectură a fost notată cu 10, așa cum se aștepta să se întâmple și la prima corectură. 

„Fetiţa chiar a avut un şoc şi părinţii i-au dat pastile de calmare. Din câte am înţeles, începuse să aibă o semipareză la gură. A venit fetiţa la contestaţii şi mi-a spus că a făcut absolut tot şi că nu are cum să ia mai puţin de 10.

Fără precedent! Nota de la Evaluarea Națională i-a provocat o semipareză

Are cea mai mare medie acum din tot Centrul de evaluare al localităţii Bâlteni. A primit 9,80 la Limba şi Literatura Română şi media generală este de 9,90“, a precizat Constantin Deaconescu, scrie Adevărul.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate