Farsa făcută de un tânăr din Mureș la 112. Motivul este unul revoltător

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din Reghin, a anunțat la 112 că tatăl său și-a înjunghiat mama.

Distribuie pe:

 


In articol:

 

 

fara descriere

Băiatul, în vârstă de 15 ani, a apleat 112 și i-a spus operatorului că mama sa a fost înjunghiată. Tânărul a oferit adresa unei familii pe care voia să se răzbune pentru că nu îl lăsau să se vadă cu fiica lor. 

Băiatul i-a anunțat pe poliţiştii din Reghin, prin numărul de urgență 112, că mama sa, în timp ce se afla în locuinţa situată în cartierul Unirii din oraș, a fost înjunghiată de mai multe ori de către tatăl său, după care acesta ar fi fugit.

Citeste si: Un model internațional, lecție pentru femei sau gafă monumentală? Cum s-a fotografiat i-a scandalizat pe toți

Citeste si: Bogdan Ionel, adolescentul de 17 ani care a ucis o fată într-o pădure, a ajuns din nou în fața judecătorilor! Unde se află criminalul din Botoșani

Citeste si: Simina, ești gravidă? Logodnica lui Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, apariție cu o burtică ”suspectă” la munte

Polițiștii ajunși la fața locului și-au dat seama că a fost o farsă 

Poliţiştii au constatat, la fața locului, că faptele sesizate nu sunt reale şi că în imobilul respectiv locuia o familie care are o fată și care nu a făcut apelul la 112.

Ulterior, polițiștii l-au găsit pe băiat, iar acesta a recunoscut că a făcut apelul pentru a se răzbuna pe părinții fetei.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat minorul ce a efectuat apelul fals, acesta având 15 ani şi fiind din municipiul Reghin. Minorul şi-a motivat gestul spunând că era supărat pe părinţii fetei deoarece nu îi permiteau să aibă o relaţie de prietenie cu aceasta. Poliţiştii au luat măsurile legale faţă de minor”, a declarat Emanuela Rugină, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate