Simina, ești gravidă? Logodnica lui Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, apariție cu o burtică ”suspectă” la munte

Simina de la Puterea Dragostei a postat pe rețelele de socializare o imagine cu o burtică ”suspectă”! Oare ne ascunde ceva?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Simina Loica și Alexandru Zănoagă sunt foarte fericiți împreună. Cei doi au reușit să demonstreze adevărata putere a dragostei atât în casă, cât și în afara acesteia. Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au mutat împreună, iar viața în doi este tare distractivă și frumoasă!

  Recent, cei doi au postat o fotografie pe rețelele de socializare în care Alex Zănoagă o ține în brațe pe iubita lui, Simina, dar fosta concurentă pare-se să aibă o burtică ”suspectă”! Oare Simina va avea o surpriză să ne arate? Oare cei doi își vor împlini dragostea prin aducerea pe lume a unui copil? Până acum, Simina a negat totul, dar pe viitor cu siguranță își vor dori un prunc care să le lumineze viața!

  Citeste si: Ștefan Bănică Jr., reacție sfâșietoare după ce a aflat ce i s-a întâmplat Alexandrei Măceșanu: ”Mi s-a strâns inima cât un purice”

  Citeste si: Hilar? Un copil de 5 ani a sunat la serviciul de urgență dintr-un motiv incredibil! Când agenții de poliție au ajuns la el acasă, nu se așteptau să fie întâmpinați AȘA

  fara descriere

  Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei și-a dat barba jos! A pierdut un pariu, iar acum arată AȘA

  Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei se căsătoresc!

  Alex Zănoagă nu a mai așteptat momentul, ci l-a creat! Fostul concurent de la Puterea Dragostei i-a pus Siminei inelul pe deget, iar imaginea a fost făcută publică chiar de Simina, pe rețelele de socializare, iar apoi de iubitul ei, acum viitorul soț!

  Revenită în țară, după finală sezonului 1, bruneta a vorbit, în premieră pentru WOWbiz.ro, despre presupusa sarcină: „Să fie clar pentru toată lumea. Nu sunt gravidă, deși poate mi-aș fi dorit să am un copil cu Alex. Îl iubesc, este bărbatul potrivit pentru mine, sprijinul și viața mea. Un copil ar fi fost rodul dragostei noastre, dar momentan, el nu există. Este adevărat, m-am simțit rău în Turcia, dar au fost alte probleme medicale nicidecum o sarcină”, a spus fosta concurență pentru WOWbiz.ro.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate