Cu ce se ocupa criminalul de la depoul CFR care și-a omorât iubita cu cinci lovituri lovituri de cuțit ! Motivul pentru care a și fost dat afară de șefi

O tânără a fost ucisă cu sânge rece de fostul concubin la Timișoara

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Marți, România a fost zguduită de o nouă crimă! O femeie de 30 de ani a murit, după ce a fost înjunghiată în timp ce stătea pe o bancă din depoul CFR Timişoara, chiar de bărbatul de care se despărțise de curând!

O martoră, speriată, a povestit cum a avut loc crima. ”Stând de vorbă amândouă, a apărut el din senin. Ne-am trezit cu el la doi metri de noi. A scos cuţitul şi i l-a băgat în spate. Nu i-a zis nimic. Nicidecum nu mă aşteptam”, a declarat persoana pentru opiniatimișoarei.ro, apoi a mai specificat și faptul că femeia, care îi era și prietenă, îi mărturisise chiar în acea dimineață că fostul concubin o urmărește!

Citeste si: Victor Slav, prima reacție după ce el și Bianca Drăgușanu au apărut împreună în emisiune: „Eu cu Bianca suntem...”

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Un nou deces-șoc în lumea filmului! O actriță de numai 16 ani a murit brusc

Citeste si: Accident GRAV în Capitală! 8 mașini lovite, după ce un TIR a scăpat de sub control

fara descriere

Criminalul de la depoul CFR a fost dat afară de la serviciu! Asigura curățenia în vagoanele de tren acum două luni

Poliţiştii au demarat imediat o anchetă și au început căutările. Bărbatul a fost prins după o zi, și a recunoscut fapta, dar a marșat pe faptul că a făcut totul pentru că a fost foarte gelos. ”Am fost gelos. O iubeam. M-a sunat la telefon să aud cum face dragoste cu băiatul din depou”, a declarat tânărul, de 33 de ani, care a mai spus că imediat după crimă a aruncat cuţitul şi s-a dus în Gara de Nord din Timişoara.

La două zile de la tragicul eveniment, s-au aflat și alte amănunte despre cei doi. Tanara moartă era din Radauti, judetul Suceava, si lucra ca femeie de serviciu la firma ce asigura curățenia în vagoanele de tren! În schimb,criminalul de la depoul CFR a fost dat afară de la serviciu! El era era șomer de două luni de când i se desfăcuse contractul de muncă de la aceeași societate, din motive de nerespectare a normelor interne.

Foto credit:opiniatimisoarei.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate