Fata sechestrată și violată în Alexandria îi contrazice pe polițiști: "Am găsit o factură de la apă, unde scria adresa și numele mamei băiatului"

Tânăra găsită joi violată și sechestrată într-un apartament din Alexandria îi contrazice pe polițiști și spune că ea le-a dat adresa exactă pentru a o găsi.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Fata violată în Alexandria contrazice polițiștii


In articol:

Tânăra de 19 ani găsită în locuința unui băiat de 22 de ani, spune că ea s-a localizat singură după ce a găsit o factură la apă. Polițiștii în schimb, au spus că ei au localizat-o în timpul apelului.

Citeste si: Tânără de 19 ani, sechestrată și violată într-un bloc din Alexandria! Polițiștii au localizat-o în timp record

Citeste si: Mama Luizei Melencu, mărturii cutremurătoare la școala la care a învățat fiica sa: „Un monstru de om a răpit-o și nu spune unde a dus-o”

Citeste si: Primele imagini din clinica în care Mario Iorgulescu este internat! În urmă cu 3 zile a fost transferat în Italia

Fata sechestrată și violată în Alexandria îi contrazice pe polițiști: "Am găsit o factură de la apă, unde scria adresa și numele mamei băiatului"

Polițiștii din Alexandria au declarat că ei au localizat-o în timp util pe fata care a sunat la 112 și a spus doar că a fost sechestrată și violată într-un apartament din Alexandria. Tânăra de 19 ani spune că la mijloc este vorba de o confuzie. 

„El îmi luase telefonul. L-am rugat să nu dorm în aceeaşi cameră, m-a dus în camera mamei lui, mi-a dat telefonul, că avea încredere în mine. Ştiind ce s-a întâmplat în cazul Caracal, am vrut să aflu adresa şi apoi să sun la poliţie, ca să nu-i pun pe poliţisti pe drumuri. Am găsit o factură de la apă, unde scria numele mamei băiatului şi adresa unde mă aflam. Am sunat la poliţie, mi-au vorbit frumos, în 10 minute au ajuns”, spune tânăra.

Polițiștii din Teleorman au transmis public că joi dimineața o fată de 19 ani a sunat la 112 pentru a cere ajutor, fiind sechestrată şi violată într-un apartament din oraşul Alexandria.
Comisarul Iulian Orbeşteanu, din cadrul IPJ Teleorman, susţine că la mijloc nu ar fi o minciună, ci o confuzie, pentru că în timp ce discutau cu fata la telefon se făcuse deja localizarea blocului. Factura găsită de fată le-a indicat doar apartamentul în care aceasta era ţinută.

„În timp ce vorbea la telefon cu colegii mei, noi deja făcusem localizarea imobilului. Dar colega noastră i-a cerut fetei să caute ceva indicii în apartament şi astfel a găsit factura aceea, care ne-a indicat exact numărul apartamentului", a declarat, pentru Mediafax, Iulian Orbeşteanu.

Tânăra nu a depus plângere la poliţie împotriva tânărul de 22 de ani.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate