Primele imagini din clinica în care Mario Iorgulescu este internat! În urmă cu 3 zile a fost transferat în Italia

Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică din Italia. El se află acolo internat și au și apărut primele imagini cu centrul medical!

Autor: A.V.

In articol:

Au apărut primele imagini din centrul medical în care Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, este internat. El a fost transferat de la Spitalul Elias din Capitală și dus cu avionul în Italia, la Clinica San Raffaele din Milano.

Se spune că instituția medicală este renumită pentru serviciile sale, dar și pentru faptul că acolo s-au tratat mulți ”bogătani” ai lumii.

Citeste si: Transferul lui Mario Iorgulescu la clinica din Milano îl supără pe tatăl lui Dani Vicol: "Mi se pare ceva făcut pe furiș”

Primele imagini din clinica în care Mario Iorgulescu este internat

Prețurile sunt absolut incredibile în clinica în care Mario Iorgulescu este internat. Imaginile vorbesc de la sine!

Citeste si: Exclusivitate națională! Înregistrare telefonică incendiară cu Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, după mega-scandalul iscat de vânzarea casei cumpărate din donații. Ce zice despre Cătălin Moroșanu, vedeta care i-a fost alături – FOTO-VIDEO- bzi.ro

Citeste si: Cum a ajuns Gino Iorgulescu să strângă o avere de 7 milioane de euro! A cheltuit zeci de mii de euro ca să-și transfere acum fiul în străinătate! Mario a provocat un accident rutier în urma căruia a murit un om

Mario Iorgulescu, acuzat oficial de ucidere din culpă

Pe de altă parte, dacă  Mario Iorgulescu a plecat din România, toată lumea s-a întrebat cum a fost acest lucru posibil, în condițiile în care, exact cu o patru zile înainte de decizia de a părăsi țara, un procuror și ofițeri din cadrul Poliției Capitalei au mers la Spitalul Elias pentru a-i aduce la cunoștință tânărului că, în acest moment, este acuzat oficial de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

”La data de 19 septembrie 2019, în jurul orei 19:00, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, însoţit de ofiţeri din cadrul Poliţiei Capitalei, s-a deplasat la Spitalul Elias în vederea aducerii la cunoştinţă a acuzaţiei formulate.

Însă, dată fiind starea de sănătate critică a persoanei în cauză, această activitate nu a putut fi realizată, medicii responsabili de tratarea pacientului apreciind că nu este oportună realizarea acestei activităţi procedural”,  se arată într-un comunicat oficial al Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Citeste si: Decizia luată de familia lui Mario Iorgulescu, după ce și-a revenit: Nu i-au spus că a omorât un tânăr

Familia a mai încercat să îl transporte pe Mario în străinătate

Familia Iorgulescu a mai avut o încercare de a-l transfera pe Mario în străinătate. El a ajuns în Italia abia la a doua încercare, părăsind România luni, 24 septembrie.

„În cursul dimineţii de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o ţară din UE”,  informau reprezentanţii Spitalului Elias.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a ajuns Gino Iorgulescu să strângă o avere de 7 milioane de euro! A cheltuit zeci de mii de euro ca să-și transfere acum fiul în străinătate! Mario a provocat un accident...

Transferul lui Mario Iorgulescu la clinica din Milano îl supără pe tatăl lui Dani Vicol: "Mi se pare ceva făcut pe furiș”

Transportul lui Mario Iorgulescu de la Bucureşti în Italia a costat o avere! Cât a scos din buzunar Gino Iorgulescu

Iată care este moștenirea pe care Prințul Philip a lăsat-o!

Doliu la nivel mondial! A murit subit în închisoare! Cel mai mare escroc care a existat vreodată

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Cine preia Ministerul Sănătății. Președintele Iohannis a semnat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies