Mama Luizei Melencu, mărturii cutremurătoare la școala la care a învățat fiica sa: „Un monstru de om a răpit-o și nu spune unde a dus-o”

Mama Luizei Melencu a mers la liceul la care a învățat fiica sa.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Părinții Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie 2019, în Caracal, sunt prezenți la deschiderea anului școlar de la Colegiul Tehnic „C.D Nenițescu” Craiova, acolo unde fiica lor era elevă. Mama Luizei a transmis în fața colegilor fetei un mesaj sfâșietor, care i-a făcut pe mulți să lăcrimeze

Din aprilie, familia Luizei nu mai știe nimic de adolescentă. Gheorghe Dincă a recunoscut imediat după ce Alexandra Măceșanu a dispărut că a ucis-o și pe Luiza Melencu.

Mama Luizei suferă pentru că nu a putut fi la deschiderea anului școlar alături de Luiza.

Citeste si: Trupul neînsuflețit al iubitului Oanei Radu a fost ridicat de la morgă! Unde va fi înmormântat

Citeste si: Familia tânărului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, declaraţii cutremurătoare: „Ne-a distrus viaţa”

Citeste si: Denisa Valentina Olteanu este dispărută de trei săptămâni : „Ori e răpită, ori nu știu...”

„Aș fi dorit să particip la deschiderea anului școlar alături de Luiza. Astăzi nu veți mai avea parte de zâmbetul Luizei, pentru că un monstru cu chip de om a răpit-o și nu spune unde a dus-o. Odată cu dispariția Luizei, parcă s-a pierdut o părticică din univers, s-au pierdut multe zâmbete, multe idealuri. (…) Suntem cu gândul numai la tine și te asigurăm că ușa casei, ușa internatului, ușa școlii vor fi mereu deschise”, a spus mama Luizei, în fața elevilor Colegiului Tehnic „C.D Nenițescu” Craiova.

Mama Luizei Melencu, dezvăluiri șocante: „O doamnă a confirmat că mi-a văzut fiica”

Ce a aflat mama Luizei despre ziua în care fiica sa a dispărut.

Mama Luizei Melencu a făcut noi dezvăluiri despre un martor-cheie în cazul Caracal. Monica Melencu așteaptă de luni de zile ca să știe un lucru sigur despre fiica sa, dispărută în luna aprilie.

Femeia crede că fiica sa a fost urmărită, răpită și violată, în ziua în care s-a dus în Caracal ca să scoată niște bani de la bancă.

„Cu trei zile în urmă, sora mea a fost undeva la Caracal. S-ar fi întâlnit cu o doamnă care a confirmat că în ziua dispariției mi-a văzut fiica. Susține cu tărie că a vorbit cu fiica mea în aceeași zi. Acea doamnă a susținut că l-a văzut pe Dincă, a avut o conversație cu fiica mea, iar mașina care a oprit nu a oprit unde era și dânsa, ci lângă fiica mea. Iar dânsa ar fi zis că vrea să meargă și ea. A oprit lângă fată și a luat-o. Organele de poliție au fost la poartă la acea doamnă, dar noi nu am primit nicio informație”, a spus mama Luizei în cadrul unei emisiuni TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate