Femeia care îmbătrânește de opt ori mai repede! Cazul a șocat lumea medicală

Tiffany Wedekin, femeia care îmbătrânește de opt ori mai repede, a șocat lumea medicală! Suferă de o boală foarte gravă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Tiffany Wedekin are 41 de ani, însă înfățișarea ei nu este deloc asemănătoare cu a altor femei de vârsta ei. Din cauza unei afecțiuni grave de care suferă, ea îmbătrânește mult mai repede decât restul lumii.

În toată lumea există doar 156 de persoane care au fost diagnositcate cu progeria, o afecțiune gravă care duce la îmbătrânirea prematură a organismului și care mai este cunoscută sub denumirea de boala „Benjamin Button”. Boala nu afectează doar aspectul fizic al celor care suferă de ea, ci și multe ale funcții și o serie de complicații apar din această cauză. Ea se instalează între 2-4 ani și până la vârsta de 12 ani copilul are riduri, își pierde dinții și părul și suferă de probleme cardiace întâlnite cu preponderență în randul vârstinicilor.

Citeste si: Iosif Rotariu, interviu emoționant despre fetița adoptată! ”Urmează să mai aibă o operație”

Citeste si: Gabriela Cristea, mesaj important după ce a fost externată din spital! "Venirea pe lume a pruncilor trebuie să...”

Citeste si: Anna Lesko, criticată dur de fani! A încercat să pozeze sexy, dar... „Nu prea ți-a ieșit poziția. Zici că esti leșinată”

Tiffany Wedekin, cea mai bătrână femeie care suferă de progeria

Tiffany Wedekin este cea mai longevivă personă din lume care suferă de această boală. Înaintea ei a mai fost un bărbat pe nume Leon Botha care fusese diagnosticat cu aceeși afecțiune și s-a stins din viață la vârsta de 26 de ani.

Tiffany Wedekin are înălțimea de 1.34 m și cântărește doar 26 de kilograme. În ciuda suferinței ei, femeia încearcă să ducă o viață normală, merge la yoga și are două afaceri.

„Persoanele cu forma tipică de progerie trăiesc o viață foarte scurtă, mulți dintre ei murind în adolescență, astfel încât faptul că Wedekind a ajuns la această vârstă este remarcabil”, a spus Dr. Kim McBride, genetician, potrivit dailymail.co.uk.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: