Fernando de la Caransebeș, profeție apocaliptică după ce s-a pocăit: ”Un mare necaz va fi în România. Vă avertizez!”

Adrian Rada, alias Fernando de la Caransebeș, s-a pocăit și a lansat o adevărată profeție legată de România.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Fernando de la Caransebeș a anunțat că pleacă din România pentru o vreme. El spune însă că nu vrea să părăsească ținuturile natale până când nu va transmite acest mesaj pe care-l consideră foarte important: românii trebuie să se pocăiască și să se pregătească de ce este mai rău.

”Am un mesaj pentru România, înainte de a pleca în Europa pentru o vreme. Un necaz mare va fi în România foarte curând dacă oamenii nu se vor pocăi în număr mare și nu se vor ruga la Tatăl nostru ceresc, în numele sfânt a Domnului nostru Iisus Hristos.

”Să nu zică cineva că nu ați fost avertizați”

Poate Dumnezeu, Tatăl ceresc, se va îndura și va avea milă de România și nu va fi nimic. Am scris aceste lucruri ca atunci când se vor întâmpla, românii să își amintească și să strige la Iisus Hristos. Domnul nostru poate va avea milă. Ar trebui să faci și tu partea ta, fratele meu! Să nu zică cineva că nu au fost avertizați înainte”, a declarat Fernando pentru WOWbiz.ro.  

fara descriere

Citeste si: Fernando de la Caransebeș, prima fotografie alături de soția sa: „Mulțumim”

Citeste si: Fernando de la Caransebeș s-a căsătorit! Avem imagini de la nuntă!

Citeste si: Fernando de la Caransebeș, concert într-o biserică! Imagini inedite

Nu este nici o farsă! Fernando de la Caransebeș a renunțat de ceva vreme la viața ”decadentă” pe care o avea înainte, s-a pocăit și se prezintă acum doar după numele din buletin: Adrian Rada. El spune că își petrece mult timp în rugăciuni, în timpul cărora are revelații legate de o mare nenorocire care se va abate asupra noastră.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate