Festivalul de cultură şi gastronomie turcească are loc în week-end la Mamaia! Pe lângă artişti turci, pe scenă vor urca Anda Adam şi Claudia Pavel

Festivalul TurkArt are loc între 23 şi 25 august.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Asociaţia Oamenilor de afaceri Turci - Dobrogea (DTIAD), Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) şi Primăria Constanţa organizează Festivalul TurkArt, care va avea loc în perioada 23-25 august 2019, în staţiunea Mamaia, la piaţeta Casino. (vezi cum a fost la festivalul Untold)

Citeste si: Care este pasiunea secretă a Claudiei Pavel! A descoperit-o pe vremea când trăia în America!

Citeste si: Declarație șocantă a lui Cream despre probleme de sănătate la două luni de la plecarea dintr-un show de supraviețuire! "Păstrez o oboseală cronică"!

Citeste si: Cu ce se ocupă Paula, sora Claudiei Pavel-Cream? Nu se dă jos din pat pentru mai puțin de 300 euro

Pe scenă vor urca artiştii turci: Yusuf Guney, Serkan Eruysal şi Deniz Cem, ansamblul de dansuri tradiţionale turceşti Delikanlilar al Uniunii Democrate Turce din România, ansamblul de dansuri Techir şi Iholu, Edvin Eddy cu Edy Band.  La spectacol vor participa şi Anda Adam, Amna şi Claudia Pavel.

fara descriere

În ziua de 23 august, alături de Fanfara Otomană va avea loc o paradă cu costume otomane/turceşti. De asemenea, în cele trei zile de festival va avea loc o tombolă cu scop caritabil, dar vor fi oferite particianţilor şi premii semnificative. O sumă importantă rezultată din vânzarea preparatelor gastronomice cu specific turcesc şi a obiectelor expuse la standurie special amenajate va fi folosită în scopuri caritabile.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate