Fetiță cu paralizie cerebrală, umilită de un taximetrist din București: „Nu iau handicapați”

O fetiță care are paralizie cerebrală a fost umilită de un taximetrist.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O întreagă familie este revoltată de modul în care un taximetrist s-a comportat cu copilul lor, de numai 7 anișori. Incidentul a avut loc de curând în București, iar modul în care a gestionat taximetristul un caz a creat o adevărată revoltă în mediul online.

Claudiu este tatăl unei fetițe în vârstă de șapte ani care suferă de paralizie cerebrală. Din acest motiv, deplasarea micuței este greoaie. Întorcându-se de la spital, acolo unde fetiței i s-au făcut niște analize, Claudiu a solicitat printr-o aplicație mobilă un taxi, până la unitatea spitalicească.

Citeste si: Motivul despărțirii dintre What's Up și Simina! ”Era o dictatoare și îl ținea în teroare”

Citeste si: Femeia violată de monstrul din Caracal, rupe tăcerea: „Mi-a spus să tac că îmi dă în cap și mă omoară”

Citeste si: Ilie Năstase, cu bicicleta după soția lui! Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins în ipostaze incredibile pe tenisman

Însă, șoferul a spus să îi preia pe Claudiu și pe fetița sa, pe motiv că nu transportă copii cu handicap.

Șoferul, reclamat la firma la care lucrează


Ajuns acasă, Claudiu a postat pe pagina sa de socializare ce i s-a întâmplat, precizând, de asemenea, că a luat legătura și cu administratorii companiei de taxi.

Aceștia l-au asigurat pe tatăl fetiței că șoferul va fi sancționat pentru acest comportament.

Astăzi, la ora 10, acest taximetrist chemat prin aplicație m-a refuzat pe motivul că nu transportă copii cu handicap și să apelez la salvare. Menționez că fetița mea în vârstă de 7 anișori are paralizie cerebrală și tocmai fusesem să-i fac analizele la clinică Titan. Este strigător la cer că un astfel de om să te lase cu copilul în brațe în mijlocul străzii. Am sunat la companie și au zis că o să-l sancționeze, am făcut reclamație și la OPC, dar va rog să mă credeți că cea mai bună sancțiune vine tot de la noi clienții dacă nu-i mai solicităm și să apelăm la alternativele care sunt pe piață. Păcat că m-am născut în țara asta…”, a fost mesajul postat în mediul online de Claudiu.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate