Fetiță de doar 12 ani, ucisă de coronavirus! Autoritățile belgiene fac primele declarații: „Este un eveniment foarte rar”

O fetiță de doar 12 ani din Belgia a murit după ce a fost infectată cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Coronavirus a ucis o copilă de doar 12 ani din Belgia. Până la această oră, este cea mai tânără victimă de la ei din țară, spun autoritățile.

Este un eveniment foarte rar, dar care ne-a bulversat’”, a declarat Emmanuel André, purtător de cuvânt al autorităţilor medicale federale belgiene, relatează Cancan.

Până în prezent, 705 persoane din Belgia au murit după ce au fost infectate cu coronavirus, iar numărul persoanelor care au contractat virusul se ridică la 12.775, potrivit Agerpres.

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea râde de premierul Ludovic Orban! Vezi motivul pentru care Irina Tănase l-a ironizat pe Orban!

Citeste si: Monica Pop e revoltată că românii sunt obsedați de coronavirus: „Sunt mulți alți pacienți, nu numai cei cu Covid 19. Nu e singura boală de pe pământ!”

Încă șase persoane au fost ucise de coronavirus în România

Marți, 31 martie, au fost confirmate încă șase decese în România. Potrivit Grupului de comunicare strategică, numărul pacienților morți a ajuns la 78 pe teritoriul României.

În 27 martie a murit o femeie de 69 de ani, din judeţul Suceava. Probele s-au recoltat în 25 martie, rezultatul fiind confirmat în 31 martie.

Decesul 75 este al unui bărbat de 68 de ani, din judeţul Suceava, cu probe recoltate în 25 martie şi rezultat confirmat în 31 martie. El a murit în 28 martie.

Deces 76 este al unui bărbat de 57 de ani, din judeţul Suceava, probele fiind recoltate in 26 martie, iar rezultatul confirmat in 28 martie. El a murit în 30 martie.

Cel de-al 77-lea deces este al unei femei de 82 de ani, din judeţul Suceava, căreia i s-au recoltat probe în 26 martie, rezultatul fiind confirmat in 28 martie. Femeia a murit în 30 martie.

Decesul 78 este al unei femei de 64 de ani, din judeţul Suceava, cu probe recoltate in 26 martie, rezultat confirmat in 31 martie Femeia a murit în 26 martie.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate