Fiica Adrianei Iliescu împlinește azi 15 ani! ”Suntem foarte bine amândouă” Declarații exclusive de la mama de 81 de ani

Fata Adrianei Iliescu, femeia care a născut la 66 de ani, a împlinit azi 15 ani. Eliza este elevă în clasa a X-a și bursieră

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Adriana Iliescu si Eliza Iliescu
Adriana Iliescu si Eliza Iliescu


In articol:

Adriana Iliescu are 81 de ani, iar fiica ei Eliza este la 15 ani, elevă în clasa a X-a la un liceu în București.  ”Suntem foarte bine amândouă, sănătoase, cu ajutorul lui Dumnezeu. Eliza este cuminte, este bursieră, a terminat anul trecut cu 9,45”, ne-a spus Adriana Iliescu desore fiica ei, care azi împlinește 15 ani.

Eliza Iliescu este elevă la liceul "Dimitrie Paciurea", profil Uman, la clasa de Filologie.

Adriana Iliescu si Eliza Iliescu
Adriana Iliescu si Eliza Iliescu

Dacă în trecut, Eliza Iliescu era sărbătorită la Maternitatea Giulești, acolo unde s-a născut, de dr Bogdan Marinescu, care este nașul ei, de câțiva ani, fata nu a mai acceptat mediatizarea aniversării sale. Ajunsă adolescentă, Eliza Iliescu are un cerc de prietene alături de care își petrece timpul liber, când nu este în compania mamei sale.

Ce pasiune secretă are Eliza Iliescu, fata celei mai bătrâne mame din România

Eliza Iliescu a fost un copil cuminte, crescut-o de o mamă singură și bătrână, fata a încățat de mică să se descurce. Adriana Iliescu, care acum are 82 de ani, povestea că și-a ănvățat fiica să gătească, să șștie să se gospodărească și să ia decizii singură. Adriana Iliescu spunea că fiicei sale îi place să citească și că îți dorește să fie învățătoare. Însă, în urmă cu mai mulți ani, când Ștefan Florescu, președintele unei asociații din București, a vizitat-o pe Adriana Iliescu acasă, în imaginile publicate de acesta, în locuință apare și un pian, la care Eliza cântă, o pasiune despre care mama fetei nu a vorbit.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Citeste si: Acum Eliza Iliescu știe tot adevărul, dar ce i-a spus Adriana Iliescu când era micuță despre tatăl ei

Citeste si: Este incredibil ce au gasit medicii in uterul Adrianei Iliescu: "Citeam in fiecare seara rugaciuni"

Eliza Iliescu a fost dată la școală de la 5 ani și jumătate. Așa se face că acum, deși abia a împlinit 15 ani, Eliza este elevă în clasa a X-a.  

Adriana Iliescu si Eliza Iliescu
Adriana Iliescu si Eliza Iliescu

Cine este de fapt mama Elizei, fata Adrianei Iliescu

Eliza Iliescu s-a născut pe 16 ianuarie 2005 şi a devenit celebră încă din primele zile de viaţă şi asta pentru că mama ei, Adriana Iliescu avea la cel moment 66 de ani. Atunci, aceasta a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai vârstnică femeie din lume care dădea naştere unui copil. Între timp, a pierdut acest titlu la nivel mondial, însă a rămas cea mai bătrână mamă de la noi din ţară. 

Adriana Iliescu si Eliza Iliescu
Adriana Iliescu si Eliza Iliescu

Citeste si: Eliza Iliescu a apărut la biserică, alături de mama ei. Fata Adrianei Iliescu e acum o domnișoară în toată regula! Imagini exclusive

Venirea pe lume a fetiței a fost un adevărat miracol pentru Adriana Iliescu. Chiar dacă aceasta a ținut sarcina timp de 33 de săptămâni apoi a născut prematur, în realitate, Adriana Iliescu nu este mama biologică a Elizei. Iar explicația este cât se poate de simplă. Pentru că Adriana Iliescu era la menopauză, aceasta a făcut mai multe tratamente pentru a ține o sarcină. Însă corpul său nu mai era capabil să producă ovule. De aceea, echipa de medici care a ajutat-o să aducă pe lume un copil au apelat la fertilizare în vitro. Ovulul și materialul seminal au provenit de la donatori anonimi, iar fosta profesoară a fost doar mamă purtătoare.

”S-au implantat trei embrioni și au prins toți trei la început”, a precizat prof. dr. Marinescu, într-o conferință de presă, imediat ce Eliza s-a născut.

”Numai că în scurt timp, unul dintre embrioni s-a oprit din evoluție. Același lucru s-a întâmplat în săptămâna a 33-a cu al doilea făt, o fetiță. Medicii i-au făcut Adrianei Iliescu imediat cezariana pentru a salva cel de-al treilea bebeluș. Eliza a avut la naștere doar 1,45 kg și a rămas în spital circa două luni”, a anunțat atunci profesorul Marinescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Sicriul Adrianei Iliescu a ajuns deja! Eliza Iliescu e pregatita pentru inmormantarea mamei sale

Veste bună pentru Eliza Iliescu! Ce se întâmplă acum la liceul unde învață fata celei mai bătrâne mame

Cine este, de fapt, tatăl Elizei Iliescu! Ce știe fiica celei mai bătrâne mame din România despre el

Zi importantă azi pentru Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame! De-acum fata poate lua decizii importante pentru ea

Bianca Drăgușanu, mesaj îngrijorător pentru fani! Cu mască și ochelari la ochi, vedeta promite că va da cărțile pe față: „Am de gând să vă dezvălui...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies