Fiica lui Florin Salam a răbufnit pe rețelele de socializare. Betty Vișănescu, reacție dură la adresa femeilor care o critică: "Cât de rele sunt unele"

Artista s-a arătat revoltată de atitudinea celor care îi adresează cuvinte jignitoare, pe rețelele de socializare.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Betty Vișănescu a ținut să le transmită un mesaj dur celor care o urmăresc și îi trimit mesaje cu numeroase critici. Fiica lui Florin Salam  este obișnuită cu micile răutăți din partea oamenilor de când are tot mai mult succes pe plan profesional, însă de data aceasta tânăra a răbufnit, deranjată de reacțiile din mediul

online.

Citeste si: Băiețelul lui Betty Salam își dorește un frățior! Ce spune cântăreața despre cea de-a doua sarcină: ”O surioară sau un frățior?”

Betty Vișănescu: "Cât de rele sunt unele femei"

Cu toate că dezbate destul de rar astfel de subiecte pe rețelele de socializare, Betty Vișănescu a ajuns la capătul răbdării, în ceea ce privește felul în care este judecată de cei de acasă.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Astfel, tânăra nu a mai stat pe gânduri și și-a spus nemulțumirile, vizibil deranjată de unele dintre mesajele primite de la urmăritori: "Cât de rele sunt unele femei. Nu-mi pot da seama de ce sunt atât de răutăcioase, de ce nu se pot abține.

Care e motivul, de ce nu te poți abține? Când ești rău și invidios, mai bine ține pentru tine.(...) mai rău ne plictisești sau mai rău ne amuzi.", a transmis fiica lui Florin Salam, pe contul ei de Instagram.

Betty Vișănescu și-a strigat nemulțumirile pe Instagram

Betty Vișănescu

[Sursa foto: Instagram]

"Dacă ne punem la mintea lor, suntem mai rău ca ei"

Fiica lui Florin Salam a continuat seria de declarații și a afirmat faptul că mulți dintre cei care îi trimit mesaje răutăcioase suferă de frustrare, pentru că nu se simt bine până nu

o critică, în orice circumstanță: "Vorbesc strict de oamenii ăștia care nu se simt bine până nu aruncă o vorbă urâtă.

Citeste si: Nu a fost dragoste la prima vedere între Betty și Cătălin Vișănescu. Fiica lui Florin Salam a dezvăluit că a ajuns să îl iubească pe soțul ei abia după un an de relație: "Așa sunt eu"

(...) Pe mine a început să nu mă mai deranjeze, pentru că sunt niște oameni frustrați și pe oamenii ăștia nu avem cum să ne supărăm. Dacă ne punem la mintea lor, suntem mai rău ca ei. Frustrarea asta este un fel de boală.", a încheiat Betty Vișănescu, pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies