Fiica lui Giani Kiriţă a salutat condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare: „Parcă sunt mai bine dispusă acum!”

Amicii Roxanei au aflat că fiica lui Giani Kiriţă a salutat condamnarea lui Liviu Dragnea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că fiica lui Giani Kiriţă a salutat condamnarea lui Liviu Dragnea. Luni seară, Roxana a distribuit pe facebook ştirea şi a comentat „Parcă sunt mai bine dispusă acum!”, adăugînd şi o inimioară roşie şi trei emoticoane care râd.

Citeste si: Cătălin Cazacu, surprins de Victor Slav și Giani Kiriță! Au sărit de după canapea, în direct, și au început să-i cânte La mulți ani! "De ce ai transpirat, puiule?" - "M-ai speriat, dobitocule!"

Citeste si: Giani Kiriţă, superachiziţie! Uite ce maşină de lux şi-a cumpărat vedeta Kanal D! N-ai să crezi ce litere are la numărul de înmatriculare! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Giani Kiriță, încolțit de foștii rivali de la Exatlon, chiar în emisiunea pe care o prezintă, ”Vulturii de noapte”

Fiica lui Giani Kiriţă a salutat condamnarea lui Liviu Dragnea. Roxana a primit like de la mama sa

Zeci de admiratori şi apropiaţi au dat like postării, printre aceştia numărându-se şi mama Roxanei, Dana Milu. Faptul că Roxana a comentat o ştire politică arată că aceasta e posibil să fi votat şi la alegerile europarlamentare de duminică. (citeşte cum i-au vandalizat suporterii maşina lui Giani Kiriţă)

fara descriere

Fiica lui Giani Kiriţă a salutat condamnarea lui Liviu Dragnea. Liderul PSD a fost adus la Penitenciarul Rahova 

E clar că fiica lui Giani Kiriţă a salutat condamnarea lui Liviu Dragnea. Luni, liderul PSD a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman. Pe seară, Dragnea a fost adus la Penitenciarul Rahova.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate