Suporterii i-au vandalizat maşina lui Giani Kiriţă! Cum au trecut Giani şi colegii săi peste cea mai grea perioadă de la Dinamo!

Pe vremea când acesta juca la Dinamo, suporterii i-au vandalizat maşina lui Giani Kiriţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că suporterii i-au vandalizat maşina lui Giani Kiriţă. Totul s-a întâmplat în sezonul 2002-2003, când Dinamo a suferit 7 înfrângeri consecutive în campionat. Fost coleg cu Kiriţă, Cosmin Bărcăuan a relatat ce s-a întâmplat. „Am avut o perioadă destul de grea. Aveam 0-0-7 la un moment dat. Aveam în vestiar jucători cu personalitate, a fost greu, dar cu linişte am ieşit din acea perioadă. Îmi aduc aminte că nu prea am mai pierdut după. Am luat Cupa României”, a relatat Bărcăuan pentru prosport.ro.

Citeste si: Cătălin Cazacu, surprins de Victor Slav și Giani Kiriță! Au sărit de după canapea, în direct, și au început să-i cânte La mulți ani! "De ce ai transpirat, puiule?" - "M-ai speriat, dobitocule!"

Citeste si: Giani Kiriță, încolțit de foștii rivali de la Exatlon, chiar în emisiunea pe care o prezintă, ”Vulturii de noapte”

Citeste si: Giani Kiriţă se antrenează cu Leonard Doroftei pentru lupta de K1 cu Daniel Chiriţă: “Ca Leonard Doroftei, sunt campion mondial”

Suporterii i-au vandalizat maşina lui Giani Kiriţă: "Nu mai puteam să ieşim nici să luăm un ziar" 

“Borcea nu ne certa, dar ştiam că nu ne facem treaba cum trebuie. Simţeam noi asta. Ştiu că atunci am propus noi jucătorii să intrăm în cantonament, ca să putem scăpa de situaţia aceea neplăcută. Nu ne convenea ce se întâmplă cu Dinamo. Am avut probleme şi cu suporterii, ne-au vopsit maşinile. Nu mai puteam să ieşim nici să luăm un ziar, ce să mai mergem la mall-uri?”, a mai dezvăluit Cosmi Bărcăuan. (vezi ce maşină şmecheră şi-a cumpărat Giani Kiriţă)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate